Indexování domén xf.cz

Dobrý večer,
Google neindexuje moje stránky http://www.ladyvader.xf.cz
Chci se proto zeptat, zda není ze strany Webzdarma zakázáno robotům indexování stránek běžících na doméně xf.cz. Ve fóru pro webmastery společnosti Google jsem se dozvěděla, že např. s Vaší doménou wz.cz tyto problémy byly.
Za odpověď předem děkuji.
Stačí se podívat na http://www.google.cz/search?q=site%3Axf.cz a hned je jasné, že problém bude někde jinde.
A nemáte nápad kde by ten problém mohl být? Protože například Seznam a další vyhledávače stránky indexují. Na fóru pro webmastery na Google mi odpověděli výše uvedené. Takže, pokud máte nějaký dobrý nápad, bylo by dobré ho napsat.
Dobrý den,
tak jsem zkusila Vámi doporučený vyhledávací příkaz v Googlu, ale ten nenajde stránky, které mají doménu xf.cz, ale vyhledá ve fulltextu, kde se tento řetězec vyskytuje (napři i Vaši výše uvedenou odpověď zde ve fóru), ale odkazy na stránky s touto doménou nezobrazí žádné.
Takže tudy asi cesta nepovede.
Prosím, proto podporu Webzdarma, zda by se mohla na tento problém podívat.
Děkuji.
<HTML>Ale najde, jen je potřeba ho zadat normálně do řádku s URL, ne do vyhledávacího okénka (tak jsem to pochopila z tvého příspěvku), případně do vyhledávacího okénka napsat site:xf.cz. A pak je vidět, že google xf.cz weby indexuje.

<i>Výsledky 1 - 10 z přibližně 79 000 z domény xf.cz. (0,08 sekund)</i>
<br><br>
Budeš muset asi ještě chvíli počkat, zřejmě je v tvém případě gůglí robot nějaký línější...</HTML>
Ad Thalia:
Děkuji, máte pravdu. Skutečnost, že je googlebot v mém případě líný jsem už pochopila, ale právě by mne zajímalo proč. Zda není někde skrytá nějaká chyba, které si nejsem vědoma a on proto mé stránky ignoruje. Vyzkoušela jsem všechno možné - přidání URL, odeslání souboru Sitemap. Stránky mají SEO 99%, jsou HTML i CSS validní. Takže opravdu nevím, v čem je problém, když Google často indexuje i velmi špatné stránky.
Nicméně za odpovědi děkuji.
<HTML>Všimla jsem si, že máš na webu nějaké statistiky. S navrcholu.cz nemám osobně zkušenosti, ale on neukazuje třeba i návštěvy různých robotů? Abys aspoň věděla, zda tam gůglí robot vůbec už byl.</HTML>
Tak toto Navrcholu.cz neukazuje, nebo jsem to tam aspoň nenašla. Ale googlebot na stránkách byl, protože napřed měly page rank -1/10, teď mají 0/10. Také v nástrojích pro webmastery na Googlu je graf, který ukazuje, že googlebot stránky navštívil. Zkrátka pro něj nejspíš nejsou důležité, aby je indexoval. Ví o nich, ale neindexuje.
Zajímavé je, že pokud odešlete Googlu URL i Sitemap neznamená to, že zahrne stránky do indexu (tuto skutečnost přímo uvádí ve vlastní nápovědě pro webmastery). Pouze o stránkách ví, že existují, ale indexovat je stejně nemusí, tj. neobjevují se ve vyhledávání. Jaké jsou jeho interní "pochody" ví nejspíš jen Google sám.
Bing, Seznam, Jyxxo s mými stránkami problém nemají, jen Google.
Zřejmě mi tedy nezbyde, než být trpělivá.
Každopádně děkuji, že se tím vůbec zabýváte :-)
Možná má Google těch botů více, ale na stránce http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?client=Firefox&hl=cs&site=http://ladyvader.xf.cz/index.htm se píše:
Za uplynulých 90 dnů Google tyto stránky nenavštívil.
Tak to opravdu netuším, kolik vyhledávacích robotů Google vlastně má. Ale pro webmastery jsou na Googlu po registraci a ověření stránek k dispozici nástroje, které mj. obsahují jejich diagnostiku včetně grafů ohledně aktivity Googlebota. A právě tam je jeho aktivita vykazována. Ale jak je to doopravdy, fakt nevím. Také nevím, jak často Google informace, které na různých místech prezentuje, vlastně aktualizuje.
No nic, ještě to nechám uležet. Naštěstí nejsem na provozování webu existenčně závislá. Jde mi spíš o princip.
Za odpovědi děkuji.
Tak moje stránky google navštěvuje skoro každý den. Hlavní stránku navštěvuje tak jednou za 6 dní. Ovšem kolik toho zaindexuje, nevím.


U Vás je otázkou, zda vůbec něco zaindexoval. Google umožňuje i penalizaci nebo ignorování určitého obsahu. Takže je otázkou, zda Googlu něco na Vaších stránkách vadí.
google imho preferuje domény 2. úrovně před doménama 3. úrovně, a pak také neindexuje z jedné domény všechno, takže když jetoho na xf.cz hodně, tak se člověk hůř prosazuje... Ale konkrétnídůvod - těžko říct.
Tak jsem našla zajímavý odkaz kde vysvětlují postup Googlu
http://pagerank.yuhu.cz
Možná by to zajímalo všechny, kteří řeší podobný problém jako já. Škoda, že toto Google neuvádí ve své nápovědě pro webmastery. Po přečtení, že stránka, která existuje pár týdnů či měsíců :-) , je pro Google moc mladá, mě tak napadá, zda si toho "staroušek" na sebe nebere příliš, a pak prostě nestíhá. Zvláštní je, že konkurenční vyhledávače tyto problémy prostě nemají.
Nakonec našince může těšit, že u nás byl v oblíbenosti u uživatelů Google poražen Seznamem.
<HTML><cite>Po přečtení, že stránka, která existuje pár týdnů či měsíců :-) , je pro Google moc mladá, mě tak napadá, zda si toho "staroušek" na sebe nebere příliš, a pak prostě nestíhá.</cite>

Souhlasím. Google se ve své nenažranosti věnuje více marketingu a lobbystickým skupinám než novým webovým stránkám. Bohužel přesto stále platí, že co není na Googlu, jako by nebylo vůbec.</HTML>
Lady Vader::: Citace: "...že konkurenční vyhledávače tyto problémy prostě nemají. "
Konkurenční je třeba Seznam.cz? Pochybuji, že by regionální Seznam indexoval stránky po celém světě. Seznam "obhospodařuje" řádově milióny stránek, Google toho "nestíhá" v řádech miliard... Každý Otesánek jednou praskne a Google se už pěkně zakulacuje. Nemůže absorbovat informace o nových stránkách do nekonečna.
Lama: Když si uvědomíš, na jakém železe Google běhá, tak může.
Ne, ne! Žádný strom neroste do nebe - říkali naši předkové.
<HTML>Také říkali, že Země je placka.</HTML>
Ano, protože jim to nakukali pravěcí "Nípalové". Nakonec se novodobým "Nípalům" povedlo tohle plackoidní tvrzení vyvrátit, ale strom do nebe ještě vyvrácen nebyl. :-)
Tak a teď teprve se začala diskuze ubírat tím správným směrem :-)

Ještě k těm konkurentům Googlu - samozřejmě, že nelze světový vyhledávač porovnávat s lokálním Seznamem či dokonce slovenským Zoznamom, ale jak to tak vypadá sekera je připravena na kmeni stromu a nevím, nevím, až Velký Bill rozjede naplno svůj Bing, zda přežranému, dýchavičnému otesánkovi nezbydou jen oči pro pláč. Možná Gates všem nakonec zase vypálí rybník, jako se mu to už povedlo s operačním systémem Windows.
Mám dojem, že jsem někde četla, že se i Yahoo hodlá vehementněji vložit do celé věci, tak uvidíme, jak to nakonec všechno dopadne. Zatím má Google na trhu většinu. Zatím ...
Nicméně za sebe mám jediné přání, aby Google, než bude potupně sežrán konkurencí, zaindexoval mé stránky a já si mohla oddechnout, že mě přece jen vzal na vědomí.
Gates možná vypálil všem rybník na herních konzolích nazývaných PC, ale všude se nedostal. Podobně bych ani Bingu neprorokoval nějaký větší význam. Čas ukáže.

Ohledně SEO bych stránkám ladyvader.xf.cz kromě hromady zbytečných &nbsp; vytkl snad jen používání podtržítek místo pomlček v odkazech. Jinak nevidím důvod, proč by neměly být zaindexovány.
Možná že sis právě tímhle příspěvkem vykopala u Google hrobeček. :-)
Říká se, že konkurence nutí jednotlivé konkurenty k vyšším výkonům - uvidíš, jak na to bude reagovat Google.
O mezerách vím (ony to jsou vlastně tabulátory, tj. svazky nedělitelných mezer) i o pomlčkách, až budu příště aktualizovat, opravím to.
Přesto mám SEO 99%, stránka je HTML i CSS validní, což asi každý o svých stránkách říct nemůže.
Jinak Billu Gatesovi se musí dělat mdlo, když Ekobrikety neprorokují jeho produktu větší význam.
Měl by se staroch nad sebou zamyslet. Jediné, co ho může hřát je fakt, že jeho operační systém neběhá jenom na herních konzolích ...
V poslední době mám pocit, že se skoro ze všech PC po instalaci Windows stávají herní konzoly ... :-)

Je divné, že mé mizerné stránky zaindexované jsou a ladyvader.xf.cz nejsou.
"Jinak Billu Gatesovi se musí dělat mdlo, když Ekobrikety neprorokují jeho produktu větší význam." LOL, krásné :-))

Že Google typicky neindexuje mladé weby je dobře, protože většina lidí má ve zvyku nejdřív založit web, a pak teprve na něj začít dávat obsah atd., takže to trvá třebas měsíc, než normálnímu člověku stojí za to ten web navštívit... Weby v rozjezdu mají obecně velký potenciál do budoucna, ale málokdy jsou hodnotné již při svém vzniku.

A btw. už se těším na operační systém od Googlu :-) [FLAME exclamation mark]