Nefunkční účet?

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, měl jsem doménu kosak.wz.cz a už je to delší dobu, co se nemůžu přihlásit ani přes ftp, ani přes webzdarma. Když zadám adresu do prohlížeče, tak naběhne chyba 404 soubor nenalezen, přihlásit se nemůžu, když požádám o vytvoření nového hesla, tak mě to napíše, že účet neexistuje. V domnění, že doména kosak.wz.cz neexistuje zkouším zaregistrovat a při registraci mě to napíše účet existuje. V případě zrušení účtu by měl přijít e-mail, ale žádný e-mail jsem neobdržel. Vůbec netuším, kde by mohla být chyba. Je pravda, že jsem web moc nepoužíval, takže mohl být zrušen, ale jak jsem psal, e-mail žádný nepřišel. Je možnost doménu obnovit?
Děkuji za případnou odpověď Jan Kos
Vypadá to, že účet kosak.wz.cz byl zrušen. Z jakého důvodu, to nevím. Buď propásl existenční dobu (za měsíc nebyl přístup) nebo došlo k porušení podmínek.

V prvním případě by mělo dojít před vypršením lhůty k upozornění emailem. Ale popravdě nevím, jak to je.

V druhém případě může být účet zrušen i bez předchozího upozornění.
Zdravím máme podobný problém, po kliknutí na odkaz stránek se objeví 404, nelze se přihlásit na účet (ani přes ftp) účet tedy byl asi smazán. Ale nejsem si vědoma porušení pravidel, návštěvníci byli a reklama úmístěna také...
jde o stránky: smrtijedskarevue.unas.cz
díky za odpověď.
Převzato z cache Google:
>> Stránky mohou obsahovat materiály nevhodné pro mladší 18-ti let! Pobyt na tomto webu je pouze na vlastní nebezpečí!

Že by se objevil materiál, který byl v rozporu s pravidly? Důvod smazáni ví jen admin. Nějaký důvod měl, jinak by to nemazal.
Podle <meta name="description" content="phpRS - IT informační server, vývoj a podpora phpRS projektu"> soudím, že je to web, jehož hlavním účelem je propagace redakčního systému phpRS. Na tom nic závadného nevidím. Ostatně je to vidět jako výsledek vyhledávání v Googlu "site:smrtijedskarevue.unas.cz" - všechny popisky jsou o phpRS.
díky za rychlou reakci....a mohu dostat kontakt na admina?
na stránkách nebyl žádný pornografický materiál ani nic podobně nezákonného, takže nevím, proč ze dne na den obsah zmizel bez upozornění...

pokud si dobře vzpomínám, ta citace z Google je část patičky stránek, jelikož šlo o fanfiction časopis, kde se mohly vyskytnout odkazy na slash apod. a mohly se v originálních textech vyskytnout situace, které by malé děti nemusely pochopit, tedy bylo pokládáno za vhodné na to upozornit, aby nemohlo dojít k nepříjemnostem.
Kit - přesně tak...byl nahrán phpRS redakční systém, ve kterém byly pouze originální texty z prostředí HP a Smrtijedů (jež si troufám tvrdit zná každý), žádný nelegální obsah, mp3, sklad souborů, či "hambaté fotky a videa", jak stojí v pravidlech webzdarma.
<HTML>Manori: Zkus napsat na podpora@webzdarma.cz. Správce bude důvod zrušení znát.</HTML>
Tak jsem to zkusila a je to skoro 14 dní a nic. žádná odpověď....nevím, v jakém časového horizonstu se dá čekat odpověď, ale nějaká by přece přijít měla, ne?
Můj kokou zpustošený zrak věští, že web sešel na reklamu (jejím nezobrazováním nebo přesměrováním).
Ale třeba se nepletu http://web.archive.org/web/*/smrtijedskarevue.unas.cz/*
hm, to by bylo teprv divné...neb reklamu tento web měl umístěnou...nahoře a zobrazovala se na každé stránce (dokonce i v redaktorském rozhraní) a návštěvníků bylo dle statistiky redakčního systému dostatek za den, čili nepředpokládám, že by problém byl v tom, že by reklama se nezobrazila....mohla se stát někde chyba, ale když reklama na stránkách viditelná byla...ten výčet je zvláštní, když je tam poslední datum 2008....
To byla jediná (moje) možnost, jak zobrazit vzhled stránky - i když staré. A po reklamě tam na žádné z těch stránek není ani stopa (nikde ani nahoře - ani dole na stránce). Pokud se zobrazovala reklama nahoře jen na hlavní stránce (index v rootu webu) - tak to mohlo být bráno jako nezobrazování (a v tom seznamu stránek všechno vede do podsložky /phprs). Ale třeba tomu bylo v poslední době jinak. Admin to rozštípne (nebo už rozštípnul).
no, ona byla všude nahoře...ale je pravda, že byl web a v něm ta podložka a v ní pak celý redakční systém...tak jestli nebyl problém v tom, že to bylo jakoby utopené...nejsem až tak technický typ a byla jsem ráda, že ta reklama tam je viditelná...no to jsem zvědavá, co z toho pojde...nejspíš já z toho všeho...