Nefungující html

Včera jsem vložil na svůj web skrývací talčítko (spoiler), ve kterém mám uloženo 10 tabulek, vše fungovalo dobře. Dnes jsem přidal stejné tlačítko na stejnou stránku s jinými 10 tabulkami a najednou mi nefunguje ani jedna. Když to otevřu pouze v mém PC (tedy ne přes webzdarma), tak mi to také funguje. Je to řešené skrze html kód a css styly. Kód se dá najít na mé stránce http://splayboys.euweb.cz/playerunderground.html (css styl je v souboru content.css) Pokud by mi někdo dokázal vysvětlit, proč najednou nefunguje a jak to opravit, byl bych mu vděčný.
Nebude to tím, že v HTML máš value="Zobraz ->/Skryj <-", ale v CSS máš .spoilerbutton[value="Přehled ->"]? Tedy jiné názvy.

Ale i tak mám pocit, že to asi nebude fungovat. Ta přepínací procedura se mi jaksi nezdá. Na jednu stranu mu dáš margin-top: -385%, ale v opačném směru nic. Navíc proč pro skrytí používat jakési posunutí, když by možná stačilo nastavit display:none vs display:block.
Posunutí je tam jenom pro lepší vzhled. A ano děkuji, bylo to opravdu v CSS. Nahrál jsem tam starý soubor místo nového. margin-top: -385% je tam z důvodu, aby byly schovány všechny tabulky. Kdbych to tam neměl, tak by mi tam ukázal krásné talčítko, které by splňoval svojí práci, ale při tom by všechny tabulky byly už vidět.