WordPress

Zdravím,

jak je na tom Webzdarma s RS WordPress? Dočetl jsem se, že je odezva horší. Jakou kótu mám k dispozici pro databázi? Současný web (statické stránky) mají návštěvnost cca 15 přístupů denně. Byl bych rád, kdybych problémy odhalil již před realizací.

Mám zkušenosti s wedosem (NoLimit) a bez nejmenších problémů.

Díky moc
Adam
<HTML>Ano, odezva je bohužel horší, Woprdpress není zrovna nenáročný systém. Možnost rychlejší databáze je v placené verzi stránek (mám na ní svůj blog běžící na WP a rychlost stránek je nesrovnatelně lepší). K dispozici je 20 MB, to se dočteš už v podmínkách při registraci.

A když už redakční systém, nechceš zkusit přímo náš blog?</HTML>
Dobrý den,
mám problém s instalací pluginu NextGEN Gallery. Po stažení a rozbalení se zobrazí hláška "glob() has been disabled for security reasons".
Je možné tyto instalace povolit?
Ne.

Ona hláška je obecná pro celé PHP, nikoli WordPress. To by tedy znamenalo povolit funkci glob pro všechny, a to se jim nebude chtít dělat.
<HTML>Plugin neinstaluj přes administraci, ale prostě ho stáhni, nahrej přes ftp a pak v administraci aktivuj.</HTML>
Zdravím,
mám problém s instalací wordpressu. Přes FTP nahraju wordpress na stránky, ale když poté zobrazím stránky, tak se mi vypíše chyba: "Parse error: parse error in /3w/vyrobce.cz/k/kamp/index.php on line 17". Na jiném webhostingu to funguje bez problému, ale tady vůbec. Můžete mi poradit co s tím?