Taky vám nejde wz.cz?

Zdravím, mám problém se svou domenou wz.cz. Otevírá se strašně pomalu nebo vůbec. Kdyz obsah dam na jinou doménu, třeba unas.cz tak je vše v pořádku. Dělá to jen mě nebo i ostatním? Díky za odpovědi.
Načíta ti to dosť pomali ten úvodný obrázok to spomaluje kím ho načíta vidno len ten holí text aj ten dlho trvá kím ho natiahne.
Sory za chybičku :-) malo tam byt namiesto Jancirv - Janci teda ospravedlnujem sa.
tím, že se "jí občas nechce" je doména wz.cz celkem známá. Teď jen 7,5 s trvalo čekání na odpověď serveru, pak teprve začal přenos dat vlastního indexu. Na druhý pokus to trvalo 3,5 s, po třetí 1 s, po čtvrté 250 ms - takže nějaké ty fluktuace tam asi budou - zřejmě daň za to, že každý "musí mít wz.cz"
No dříve jsem měl doménu wz taky a bylo to v pohode. Tak snad to bude fungovat v pohode protoze adresa je vytisknuta na cyklo dresech.
Právě že před 2 dny šlo všechno s pohode a od vcerejska je to strasne pomale. I načítáné dat přes FTP. Doufám že to nebude dlouhodobe.
index je reprezentovaný 494 kB a 71 požadavky na přenos od serveru - to je na doménu wz.cz asi přílišný luxus, každopádně by prospělo méně požadavků na server a snížit i ten vlastní objem přenášených dat
Janci (kasanicky.czweb.org):::
Citace: "Načíta ti to dosť pomali ten úvodný obrázok to spomaluje kím ho načíta vidno len ten holí text aj ten dlho trvá kím ho natiahne."

Zkus někam do těch vět dávat tečky! Takhle ti vychází strašný počet hrubek na jednu větu.
Těmi tečkami to alespoň rozdělíš na více vět...
Myslím že zase takový luxus to není. Před dvěma dny to ještě šlo a na domene unas.cz to chodí uplně v pohode. Kdyžtak ještě zkusím zmenšit velikost obrazku ale už tak jsou docela malé. celkem se to sklada asi z 20 obrazku o nulove velikosti. Spíše mě ted štve do ftpko. Je děsně pomalé. Tak snad se to změní k lepšímu.
V diskuzi jsem se právě dočetl ze třeba v červenci byl podobný problém s doménou xf a borec. A taky se to myslím vyřešilo.
Rob!k:
"Myslím že zase takový luxus to není"
- zkus si uvědomit jednu věc - když takhle uvažuje každý, tak kam to pak vede - a to je to tvoje ještě celkem slabý odvar toho, co je to někdy možno vidět
Jako tohle je ještě hodně skromné. Když mrknes na http://sdhradikov.unas.cz/ tak je to docela v klidu, a je tam toho vice, akorat to neni na wz.cz. Ale s tím by si meli poradit správci nemyslis? At to chodi na vsech domenach tretiho řádu stejně.
21.11.2003 - od té doby mám tu čest střídavě poslouchat pobrekávání jak jde wz.cz pomalu - nemám už iluze
Tak to mě jako docela sere. A navíc nekolik let jsem mel jinou domenu wz.cz a bylo tam hodne dat a vse bylo v poradku. Tak přinejhorším budu muset koupit domenu a na wz.cz dat jen odkaz na novou domenu.
Autor: Lama: nikto nie je dokonalý snáď, či nie? :-)...
"Ale s tím by si meli poradit správci nemyslis? At to chodi na vsech domenach tretiho řádu stejně."

Nemyslím. Různé servery (fyzicky různé stroje) prostě pojedou různě. To, že si většina zvolí právě wz.cz, způsobuje přetěžování serverů a OPAKOVANÉ problémy. Není to žádná novinka. Já jsem si vědomě vybral jinou doménu 3. řádu a za poslední roky jsem neměl žádný výraznější problém. Navíc na freehosting nedávám kritické prezentace a nějaký ten výpadek nebo dočasné zpomalení mi nijak nevadí.
Kdybych věděl že to wztko dela takove problemy tak bych ho nebral. Predtim sem ho prave mel a bylo to v pohode. tak snad se to zase zlepsi a nebude to dlouhobe. jinak budu muset koupit placenou domenu a na wz-ko dat jen odkaz na novy web. Jen by mě zajímalo jestlo někomu wz.ko dělá taky takové problémy zhruba od neděle.
Chcete vlastní stránky zdarma na doméně obecradikov.cz?

Co to zkusit využít? Nic o tom nevím, ale třeba by něco jako mtb.obecradikov.cz mohlo fungovat
Tam by byl myslím problém. Protoze se o to stará nejaká firma. Skoda ze uz jsou udelane ty dresy na kterych je ta adresa wz.cz Ale asi bych koupil novou domenu. Ale napad je to dobry. Díky.
webhosting 1 MB ? není to nejak málo. A zbytek je pak stejne zpoplatneny. By to muselo byt do 10 stránek coz nebude. Tak se budu modlit at se wzko zase rozjede. :)
no já mám jeden web na wz.cz, ale je na adrese 88.86.113.138, tam se zdá, že to jde líp, to tvoje je na 88.86.113.136 - takže je potřeba ptát se jestli to stejně špatně jede na této adrese

http://ds.mysteria.cz/radikov800.png - 10 s čekání na odpověď serveru je asi opravdu docela dost

Třeba zítra někdo zastrčí správný kabel do správné zásuvky a zase to pojede
<HTML>No blbý je, že web je na nejvytíženějším serveru (wz.cz weby jsou většinou na něm, jen malá část je na jiných serverech). Je pravda, že první načtení mi delší chvilku trvalo, ale pak už to bylo v poho (ať žije cache že). Jinak tvoje unas.cz weby jsou na jiném serveru, takže není divu, že na nich je to ok. Já osobně mám web taky na tom nejvytíženějším, načítání občas hapruje, to jo, ale s ftp problém nemám:
-rychlostí 62 KB/s jsem teď 8 minut nahrávala 20MB soubor
-adresář s pěti 100KB obrázky se nahrál asi za pět sekund

po přečtení příspěvku od ds:
ds: na tvůj mail vidím jen jeden wz.cz web a ten je teda na stejném serveru (stejné IP) jako Robikův a můj :-)</HTML>
Díky moc, no prave, ja si myslim ze je to zrovna v tomto. V nedeli to jeste bylo ok a ted je to nekonecne. Hlavne to vkladani. Pro srovnani s touto:
http://www.robik-design.cz/rt/
Tak 20MB za 8 minut je nemozny ukol. Tech 5 100Kb souboru kopiruji asi 3 minuty.A muze byt noc nebo den. Je to porad stejne.
Thalia: omlouvám se za nepřesné vyjádření, on není můj, jen se jednomu člověku z druhého konce republiky o něj starám
<HTML>ds: :-) ten web je podle IP na serveru, kde jsou unas.cz, borec.cz weby a taky pár wz.cz webů. Takže ten asi bude dostupnější.</HTML>