zrušení webové stránky

Po dobu téměř dvou let jsem používal jednoduchou prezentaci své firmy umístěnou na Vašem serveru.
Dnes jsem zjistil že moje stránka byla zrušena. Prosím o sdělení důvodu a také zda se jedná o stav dočasný nebo trvalý. děkuji, V. Lapčík
Pokud lze soudit z:
http://209.85.129.132/search?q=cache:1T7XRlsTvBkJ:www.vlapcik.euweb.cz/+site:vlapcik.euweb.cz/

tak se 4.10 na stránce nezobrazovala reklama.

Zrušené stránky by měly vracet stavový kód 404, tyto vracejí 403, přihlášení se k fóru ukazuje, že zrušené nejsou. Zdá se, že pryč je jen index, viz ta cache

Pokud se jedná o jiné a také se na nich nezobrazovala reklama tak by to mohl být ten důvod
Dík za vysvětlení
Asi jsem dnes něco udělal špatně. Hlásilo mi to 404 , tak jsem se znovu zaregistroval, registrace pod stejným jménem proběhla bez problému. Takže teď mám prázdnou stránku. Snad si vzpomenu, kde mám ten index uložený, jinak to budu muset dělat celé znovu.

Reklama se opravdu nezobrazovala (nikdy), což mi nikterak nevadilo.
Ale nvím, proč kvůli tomu byla stránka zrušena. K zobrazení reklamního řádku jsem dal souhlas, jeho umístění a zprovoznění snad není moje starost.

V. Lapčík
Obávám se, že takhle by to být asi mělo, ale kde je psáno, že uživatel vloženou reklamu nesmaže a nebude se vymlovat na to, že to není jeho starost a tak je realita je poněkud jiná a je založená na textu v podmínkách:

Ještě malé upozornění na závěr: Stránky, které nebudou po delší dobu vykazovat žádné přístupy, budou smazány. Právě zobrazování reklamy je pro nás JEDINÝM ukazatelem přístupů. Pokud tedy na svých stránkách žádnou reklamu nemáte - třeba protože používáte přesměrování na jiné stránky, nebo prostor na WebZdarma používáte pouze jako skladiště pro své soubory - nebude mít Váš web dlouhého trvání.

PS: je obvyklé, že za poskytnutou službu chceme nějakou kompenzaci.
pokud jde tvorbu webových stránek, jsem naprostý amatér. Vámi vloženou reklamu jsem nesmazal, nebyla tam vložena nikdy. Ani jsem netušil, že to mohu smazat já. Tak nějak jsem žil v domění, že si to obhospodařujete sami.

Počet přístupů si netroufám posoudit.
Takže je dnes okamžik velkého prozření. Ta argumentace o neznalosti je ovšem typická. Alespoň, pane inženýre, vidíte, kam vede amatérský přístup.


PS velká část toho zraceného indexu je v té cache u Googlu
A kde je v pravidlech psáno, že WZ se musí postarat o to, aby se reklama zobrazila. Ono přidání reklamního kódu není všechno.
Zda se reklama zobrazuje nebo nezobrazuje, je v kompetenci uživatele. Pokud je vložen kód a přece se reklama nezobrazuje, je ve Vašem zájmu kontaktovat podporu o řešení situace. Mohla totiž nastat situace, že reklamní robot selhal a nepřevedl kód na reklamu (což možná bylo ono), nebo mohlo také nastat, že kód byl špatně napsán a tudíž nemohlo dojít k nahrazení kódu na reklamu.
Prostě spoléhat se na to, že stačí vložit kód a dál se nestarat, se nevyplácí.
Tomík:
Buďme, ale spravedliví. Součástí http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html je také toto:

Reklamní proužek se vkládá standardně (pokud si uživatel nenastaví jinak) na všechny stránky dolů. Pokud Vám toto umístění vyhovuje, není třeba nastavení nijak měnit.

A toto vyjádření je možné velmi oprávněně interpretovat tak, že si WZ vloží reklamu sám\(a také to dělá) a pokud je s tímto standardem uživatel spokojen tak už není potřeba systém dál nijak nastavovat.

To, že byly v minulosti období, kdy "se reklama prostě nevkládala" je neodiskutovatelný fakt. Jak je to nyní, nevím. Asi rok jsem to nesledoval.

Myslím, že vyjádření, že uživatel je povinen zajistit zobrazení reklamy se nikde v pravidlech nevyskytuje. Vždy jsou formulace ve stylu, že je zakázáno ovlivnění korektního zobrazení reklamy, a to je založeno na zlých úmyslech uživatele v tom smyslu, že by se chtěl zobrazení reklamy vyhnout. O tom, že se reklama někdy prostě nevloží z viny WZ se taktně mlčí.
Děkuji za pochopení.
Myslím, že podmínku poskytnutí prostoru pro reklamu jsem splnil, proč tento prostor nebyl využit, o to jsem se nestaral.

Vyhovovalo by mi, kdybych i nadále měl stejnou adresu stránky. Mimo jiné proto, že se mi nechce tisknout nové navštívenky. Mohu počítat s tím, že nově vytvořená stránka bude zachována, nebo zase, z mého pohledu bezdůvodně, zmizí?
já se tu vyskytují už od roku 2004 a nemyslím, že by tu byla nějaká mánie mazat stránky a i když je to tu Webzdarma tak se platí reklamou.
Zatím na adrese vlapcik.euweb.cz není vidět nic, takže až se bude ukazovat reklama tak to bude určitě OK

PS: záleží na úhlu pohledu, důležitý je úhel pohledu toho, kdo maže
Zásadní je zobrazovat reklamu. Kdyby se zase nezobrazovala, tak dejte zde vědět a nějak to vyřešíme.
Pokud se bude zobrazovat a přičítat, a obsah nebude porušovat podmínky, pak by mělo být vše v pořádku a stránky by měly dlouho existovat.
Koukám, že reklamě se nějak nechce, mám přístup na server, který se hlásí na IP 88.86.113.137, tedy na té samé jako vlapcik.euweb.cz a tam vkládání reklamy funguje bez problému.
A co to znamená?
Tu mou poznámku o IP adrese 88.86.113.137 chápu asi tak, že Webzdarma.cz je fyzicky složen z většího počtu serverů, tedy počítačů, z nichž každý "se strará" o provoz určitého počtu stránek. IP adresa udává fyzickou adresu konkrétního serveru v internetu.
Pokud tedy server, který se mi hlásí pod stejnou IP adresou jako server, kde je provozován účet vlapcik.euweb.cz, vkládá reklamu bez problému, tak z toho vyvozuji, že se bavíme o provozu na stejném fyzickém počítači a tedy, že důvod nevložení reklamy není v tom, že by na něm vkládání reklamy nefungovalo.

Možná je to celé jinak, kdoví...

Co to znamená je otázka? Mé zkušenosti s provozem webových stránek na Webzdarma.cz mi napovídají, že zase je na světě situace, na kterou se vztahuje již jednou citovaná pasáž textu:

"Ještě malé upozornění na závěr: Stránky, které nebudou po delší dobu vykazovat žádné přístupy, budou smazány. Právě zobrazování reklamy je pro nás JEDINÝM ukazatelem přístupů. Pokud tedy na svých stránkách žádnou reklamu nemáte - třeba protože používáte přesměrování na jiné stránky, nebo prostor na WebZdarma používáte pouze jako skladiště pro své soubory - nebude mít Váš web dlouhého trvání."

Asi by to tedy chtělo udělat něco, co způsobí, že se reklama ukáže a že v administaci účtu se bude objevovat nenulové číslo v kolonce s počtem zobrazených stránek - to je totiž to kritérium, podle kterého se, velmi pravděpodobně, posuzuje jestli se reklam zobrazuje či ne.


PS:
A asi by to chtělo něco udělat i s vlastními stránkami. Řekl bych, že ty stávající mají spíše odpuzující než propagační účinek. Alespoň trochu učesat kód, zpřehlednit to, co se zobrazí na obrazovce, doplnit obrázky. postarat se o reklamu :-), třeba jako je to na http://ds.mysteria.cz/vl/

Možná by bylo řešení požádat o zobrazení pouze reklamní lišty, to je ten modrý proužek, který je nahoře na stránce u uvedeného příkladu. Pokud jsou webové stránky pouze jedna stránka, tak je také možná trochu dilema, kde by se vlastně měla reklama (tím teď myslím banner) zobrazovat