nefunguje e-mail

Dobrí pomozte mi prosim s e-mail-lom.
Odosielanie e-mailu funguje ale mail nedostanem ziadný.
sluzba mail na tomto freehostingu je kvalitativne tak na 1 bode z 10-tich. na mail sa neodporucam spoliehat
Mám uplně stejnej problém. Napíšou tady milion věcí co se může a nemůže, když se registruješ, chytří jsou až do prdele, ale hovno jede. A to není jen dočasné, už dřív jsem to zkoušel a prostě příchozí emaily nikdy nedojdou a přitom server email ukazuje jako aktivní,když mě to nevrátí ani Mailer. S tímhle by měli něco udělat a hlavně se OMLUVIT svým klientům. To, že je to zdarma je sice hezký, ale k čemu když to kurva nejede!
Vítej v maštali!
Mám stejný problém :-( neví někdo co s tím ?
Bohužel, měl jsem stejný problém. Dělat s tím bohužel tady nejde nic, protože problém není u Vás ve skriptu, ale přímo na wz.cz. Mně to nefungovalo na mysteria.cz.

Jedno z možných řešení (které jsem použil i já):

stránky, na které mám odeslání e-mailu a zpracování e-mailu založit u jiného freehostingu, např. sweb.cz od Seznamu, ten je na tohle spolehlivý. Samozřejmě uživateli nenapíšete, že jde na jiný server, takže pokud na tom jiném serveru budete mít stejný design, tak to nepozná. Leda, že by studoval adresu přímo v prohlížeči nahoře. A i kdyby, tak je mu zcela jedno, zda e-mail jede z wz.cz nebo sweb.cz. Např. na mých stránkách:
http://www.vitkuv-hradek.mysteria.cz jsem to použil. (Odkaz v menu 'Napište nám').
Jaroslav Novák:
a nejde do toho action napsat přímo:
http://vitkuvhradek.sweb.cz/vitkuv-hradek-formular-zpracovani-2.php
?
Já myslím, že ano. Mělo by být jedno, jestli action míří na skript na jinou doménu nebo zůstáva v rámci vlastní.

Akorát teď nevím, zda není v podmínkách sweb.cz něco jako, že stránky nesmějí sloužit pouze jako cíl pro provedení skriptů, podobně jako zde nesmějí být pouze úložiště souborů.

Tyto stránky jsem už dělal před delší dobou, takže nevím, proč jsem tam umístil i stránku s formulářem. Možná jsem to chtěl mít jen pohromadě.

Takové malé upozornění: na sweb.cz je jinak zobrazovaná reklama. Je třeba dát pozor, aby to nenarušilo design. Já jsem ji pomocí css skryl. Doteď si toho za několik let nevšimli. :-) Hlavně neskrývat reklamu zde na wz.cz. Často pak stránky zruší.

P.S.: Ještě jedno řešení mne napadá. Jsou servery, které nabízejí bezplatně možnost použít jejich skripty např. na e-mail, anketu, počítadlo, chat apod. Tam si vygenerujete kod, který poté vložíte na své stránky. Samotná akce pak probíhá přes jejich server.

Nevýhodou je však, že mnohdy nemusí být formulář dle Vašich představ. Nevím, jak moc ho můžete ovlivňovat, kolik tam bude polí, spam kontrolu apod., osobně jsem tento způsob využíval před lety. Zde jsou dva docela známé servery, které to poskytují: http://www.mailform.cz http://www.blueboard.cz A jistě budou i další.

Každopádně, zde na wz.cz není dobrá podpora pro fci mail. Takže bych doporučoval využít některého z výše uvedených řešení, či nějakého jiného.