Ztracená data ze serveru

Dobrý den,
rád bych požádal Technickou podporu o řešení problému s daty na Vašem serveru.
Jedná se o stránky na fiat127.webzdarma.cz/fanclub
Dne 8.11. večer bylo vše vpořádku. Bohužel dnes, tj. 9.11 jsem zjistil, že je nefunkční diskuse, při kontrole souborů na serveru jsem zjistil, že veškerá data týkající se diskuse jsou smazána. Jde o všechny soubory diskuse-*.php a celý adresář diskuse-data i se svým obsahem. Rád bych požádal o vysvětlení, případně jestli se jedná o výsledek represe pro porušení pravidel, kterého si ovšem nejsem vědom. Pakliže je to možné prosím o vysvětlení, případně obnovení dat ze zálohy.
web: fiat127.webzdarma.cz/fanclub
Předem velmi děkuji za pomoc s řešením této nepříjemné situace
Marek Lengál
<HTML>Nejsem správce, ale mám pár nápadů, kde ty skripty jsou a co se s nimi mohlo stát (nebo spíše jen jeden a budu hádat):

Byly to Vaše skripty (myslím tím Vámi napsané)? - Můj tip: Ano
Byly příspěvky zaznamenávány do souboru? - Můj tip: Ano
Byla data vkládána do stránky pomocí include? - Můj tip: Ano
Byly ty skripty nezabezpečené proti PHP injection? - Můj tip: Ano
Mohl tedy někdo podstrčit příspěvek s takovým obsahem, který by smazal celý adresář? - Můj tip: Ano.
Stalo se to? - Můj tip: Ano.

Doufám, že se mýlím, ale nejspíš to tentokrát bude trefa do černého.</HTML>
<HTML>"<em>Vzhledem k tomu, že se pohybujeme na freeserveru, tak pochybuji, že se se mnou bude někdo vůbec bavit. >:o(</em>" (citace z uvedeného webu)
Přemýšlím, jestli mám vůbec něco zjišťovat. Ale budiž. My jsme rozhodně nic nemazali, represe pro porušení pravidel vypadají opravdu jinak.

Podle toho, jak to popisuješ, souhlasím s Nípalem. Podle mých informací není o mazání těchto souborů záznam v logu ftp, takže bych se též přikláněla k nezabezpečenému skriptu.

Co se týče záloh - nejsou. Je v zájmu každého uživatele, aby si sám vedl zálohu webu.</HTML>
Omlouvám se jestli jsem se nekoho dotknul, Vase reakce je adekvatni, vubec se ji nedivim, ale opravdu jsem si myslel, ze se reseni nedockam. Takze jsem prekvapen a dekuji za odpovedi.
Vypada to tedy, ze jsem se stal obeti "vtipalka" a budu muset diskuse lepe zabezpecit. Ach jo.
<HTML>My jsme sice freehosting, ale to neznamená, že s uživateli nijak nekomunikujeme a neřešíme jejich problémy :-) Akorát tady v tomto případě bohužel nemůžeme nijak pomoct. Nezbývá než skripty lépe zabezpečit a samozřejmě si dělat častěji zálohy.</HTML>
Co se mi to sakra děje s mojí stránkou? ! Nejdříve mi tam naskočila stránka úlně někoho jiného a ejhle! Otevřel jsem ve strávci souborů svůj index a byl celý změněný! Tak jsem ho tam nakopíroval znovu, změnil heslo a vše bylo v pořádku.Ale asi po deseti minutách mi začal zase někdo psát do indexu nějaké blbosti! Co to má znamenat!?
Mulitidimenzionální prolnutí realit ve stylu WZ.
Pokud mohu doporučit tak nepoužívej správce souborů, ke kopírování souborů na web používej nějakého FTP klienta a bude vše OK
Asi tam máš bordel. Hledej ve fóru - viry, trojany, spyware, adware -
Např. http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=58612&t=58611
nebo http://www.webzdarma.cz/forum/search.php?f=1&search=virus&globalsearch=1&match=1&date=180&fldsubject=1&fldbody=1
Anebo ti tam řádí lama... :-D