FTP hlaška v Total comanderu

total comander mi furt hlásí když se chci připojit k ftp serweru že časoví limit vypršel ale dřív to šlo nevite co by s tím mohlo být? Prosím děkuji za radu.
ještě dodatek někdy to jde a někdy ne musím to hodně přemlouvat
Me to jeste vcera chodilo OK, ale dnes se nelze pripojit k serveru, zrejme nejaky celkovy problem :(
Taky mi to dneska nejde, vypršel časový limit.... Asi je načase přejít jinam, protože zrovna teď ta aktualizace byla poměrně důležitá...
Slitherin (http://ivorycats.wz.cz/) : to se zdá být rozumné, stejně ta úvodní stránka porušuje pravidla hostingu, takže třeba by k tomu nefunkčnímu FTP mohla přiletět ještě nějaká sankce

PS:
kocour na titulní straně, který je tlustý 361 kB je na úvodní stránku webu přílišný luxus. Doporučil bych nějakou redukční kůru, přimlouval bych se pod 100 kB, i když i to je docela dost.
Slitherin (http://ivorycats.wz.cz/) : a teď vážně, 14,3 MB, které se načte, když se klikne na Vstupte (tedy index2) je pro web asi takové zvěrstvo jako pro kočku, kterou si v Číně host v restauraci na dvoře vybere a oni mu ji na počkání "připraví" k večeři.
ds: Když se podíváš dál, tak tam najdeš další zvěrstva: Náhledy fotek 160x120 bodů velikosti až 400 KB. Navíc je to focené z N70, takže když jsem jednu fotku zkusmo redukoval na 20 KB, vypadá o něco lépe.