likebox fb

Proč tu mažete témata?

"Dobrý den
Davám si na stránky kod na likebox normalne se mi zobrazi jak má ale když dám "tosemilibi" tak tam hned naskoci text potvrdit.Po kliknuti na tento text "odkaz" se mi otevre new okno a chce to potvrdit.Kdyz ten script dam na druhe ftp tak tam se normálně označí a zadný potvrdit to nevyzaduje.
Nevíte někdo čím to je?
Předem děkuji za odpověd!"
Zdá se mi to a nebo se tu poslední dobou vůbec neřeší problémy s webhostingem?
<HTML><em>Proč tu mažete témata?</em><br>
Neznám jediný důvod, proč to řešit na dvou místech. Nevidím souvislost s webhostingem a hlavně, už se to snad řeší tady, ne? - http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=2&i=46076&t=46076. Doporučila bych ti, uvést tam konkrétní příklady.

<em>Zdá se mi to a nebo se tu poslední dobou vůbec neřeší problémy s webhostingem?</em><br>
Ano, zdá se ti to. Možná by to chtělo zamést si před vlastním prahem. Žádný index, poslední zobrazení banneru 2009-04-18 21:51:11...

P.S. potvrď přečtení, pak to tu smažu. Opravdu nevidím důvod, proč by to tu mělo být dvakrát. A ty, co by chtěli poradit, prosím, aby psali do <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=2&i=46076&t=46076">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=2&i=46076&t=46076</a>. </HTML>
No ano žádná reakce a mělo by to bejt práve z vaší strany protože tu mi to funguje a na druhým loginu co jsem si zalozil nedávno to nefunguje jak má.Po kliknutí na likebox to hodí "potvrzení" po kliknutí na to teprve vyskočí okno kde se to muže teprve potvrdit.Kod je uplně stejný jako na mé starší doméne (kde to funguje),takže kodem to nebudu a proto bych čekal nějakou radu,odpověd od vás.Předem děkuji
Takže prosím o radu od vás.A paní moderátorko Thalia nemyslím to zle jen bych to rád vyřešil abych se mohl z jednoho bodu dostat k dalšímu.
Proč by na toto měla reagovat Webzdarma?
Tvůj problém je čistě záležitosti prohlížeče nebo tvůj a ne serveru. A když to není serverem, tak WZ na to nemusí vůbec reagovat, natož tak něco opravovat.
Ve většině případů je v tomto směru chyba na straně uživatele. Server tady pouze poskytuje obsah, který mu dodal sám uživatel. A co dodal uživatel, tak to klient také dostane. Tvůj problém je stejný, jako třeba otázka proč se nezobrazuje obrázek, když soubor na webu je a odkaz je správný. To se to pak snadno hází na provozovatele serveru, když někde jinde to funguje. Pak se zjistí, že je to špatným zápisem názvu souboru, který tam nadrobil uživatel.
Kopírování kódu je fajn, ale jakmile se objeví chyba, pak je těžké zjistit chybu, když se to zkopírovalo odněkud.
Já v tohle nepomůžu, protože FB věcičky nepoužívám. Ale obecně řeknu, aby sis pořádně ověřil správný zápis znak po znaku, případně znovu vygeneroval kód z FB a ne z druhé stránky.
<HTML>Nevím, k čemu ti je, že se téma řeší na dvou místech...

Stále nevidím žádnou souvislost s webhostingem (viz Tomík a pokud se to vkládá přes iframe, jak píšete v tom druhém tématu, tak už vůbec), znovu opakuji, že tím pádem neporadím. Není mým úkolem zkoumat cizí skripty a hledat, kde by mohl být problém. Nota bene když jsi stále neuvedl žádný konkrétní příklad - jak ti pak má někdo poradit? Třeba by pomohl někdo, kdo se o FB zajímá, já tyhle věci neznám.</HTML>
Ten kod je vygenerovny na fb developers.Jde o to mám tu dvě domeny.Na jedné starší to funguje jak má a na druhe novější ne.A když ten kod je uplně stejny zapsán tak chyba kodem to asi nebude!Ale mužem to zkusit a podívat se na to jestli máte cas a nekdo login na fb.Tak jsem hodím link na dva uplně stejný případy.Byl bych moc rád kdyby se to nějak vyřešilo.