Doba načitania stranky + volne misto

Dobry den, uz niekolko mesiacov pozorujem extra velke spomalenie rychlosti na vsetkych weboch hostovanych u wz.cz (okrem www.wz.cz), cim je to sposobene a kedy bude vykonana naprava na predidenie takychto situacii.

Niekedy vecer sa ani stranka ani administracia nenacita, myslel som si ze je to jednorazovy vypadok sluzieb, ale opakuje sa to dost casto, ako bolo spomenute aj v dotazoch inych pouzivatelov.

+ otazka : Ako zistit v administracii webu (FTP wz.cz) kolko volneho miesta mam resp. kolko som uz zaplnil. Klienta na FTP popisovaneho v navode podpora inštalovať nehodlam.

Dakujem,. S pozdravom webbik.
Dobrý den. Stejný problém. Velké zpomalení načítání stránek lokopin.wz.cz v průběhu posledních týdnů (měsíců ?).
Můžu znát důvod a především prognózu, alespoň přibližný termín odstranění problému ?
Protože jsem zjistil stejné potíže i u jiných stránek na webzdarma, nepředpokládám, že chyba by byla u mne.
Děkuji.
No taky mě to trápí..., problém hlásí i webmasters tools. Stránky jsou někdy i nedostupné.
Dobrý den.
Asi jsem se nevyjádřil přesně. Prosím moderátora, aby se vyjádřil k mému dotazu z 12.8.2013.
Děkuji.
K čemu by se měli vyjadřovat? Web lokopin.wz.cz jede teď rychle.

Ale všeobecně. Musíte počítat s každou situaci. Webzdarma.cz je provozována bezplatně, tudíž nelze očekávat takový servis, jaký vidíte jinde.
Mezi takovým je dostupnost a rychlost. Neočekávejte tedy, že vždy to musí jít rychle a bez výpadku. A pokud to v jednu chvíli jde pomalu, tak s tím se nic nedá dělat. V daném okamžiku je silný provoz a server tak má co dělat, aby obsloužil velké množství návštěvníků. Je to stejný jako u pokladny supermarketu. Pokud je málo lidí, tak jste obsloužen rychlé. Pokud je však lidi více, tvoří se fronty a jste obsloužen se zpožděním.
Jestli chcete komfort, dostupnost a rychlost, tak přejděte na placený hosting.

PS: Šalamounsky jste vyřešil úvodní stránku. Já v tom vidím skryté porušování podmínek zobrazení reklamy (reklama pouze na úvodní stránce). Ale v daném kontextu to porušení podmínek není - je tam obsah.
Vy zřejmě moderátor nejste, přesto za reakci děkuji. Chápu, že když to je zdarma, nemusí to být nějak moc super. Ale v poslední době se to prostě znatelně zhoršilo. Rychlost i výpadky. Očekával bych podobnou odpověď od moderátora, třeba s tím, že časem budou třeba posíleny servery a pod. Moje stránky nejsou nijak výdělečné, přesto zvažuji přechod jinam (třeba placeně). Před tím bych však rád znal nějakou prognózu, neboť změna vždy přináší určité potíže.
P.S. Pro Vaši informaci... Podmínky zobrazení reklamy jsem hned na počátku konzultoval s webzdarma, a to s jejich kladným vyjádřením.
Ne nejsem moderátor, ale klidně bych jim mohl být. Ale říkal jsem si, že si ponechám neutralitu a budu spíše jen vypomáhat. Nemám sice informace z první ruky, ale pohybuji se zde hodně dlouho, takže mám přehled o dění kolem Webzdarma. Ostatně moderátor automaticky neznamená člověka, který má na starost server. Role moderátora je spíše spravovat diskuzní fórum.
I když zde tak nějak nejste daleko. Moderátorka Thalia je spíše prostředník mezi Webzdarma a uživateli, než administrátor. Ovšem pokud chcete relevantní odpověď, tak jedině od ni. Administrátorem serveru, pokud vím, je pak moderátor wide.

Nevím co se kuje uvnitř, ale abych řekl pravdu, tak si nemyslím, že se v dohledné době něco změní. Takže až se vyjádři Thalia, pokud se vyjádři, tak její reakce bude ve stejném duchu jako moje.

PS: Reklama - pokud je to ze strany WZ v poho, tak fajn. Ostatně jsem neříkal přímo, že je to porušení pravidel. Jen je to taková přípustná šedá zóna. ;)