Problém

Dobrý Den

Od Včerejšího rána řeším problém s načítáním webových stránek které jsem na FTP smazal a znovu je nahrál ve formátu index.htm a složka z index_ soubory. Problém je v tom že když si chci nechat zobrazit sve webove stránky na internetu zkoušel jsem to na více počítaču i z jiné IP Adresy tak vždycky se mi zobrazi úvodní stránka to ale když si kliknu na odkaz na ty úvodní stránce tak mi ostatní stránky nefungují nejdou prostě zobrazit píše mi to Chyba 404 Soubor nebyl nalezen atd. kontroloval jsem si pečlivě jestli ty stránky tam nechybí v těch index_souborech ale je tam všechno jak ma být i připojení na FTP mi funguje v pořádku zkoušel jsem to tam víckrát nahrát ale stále je stejný problém úvodní stránka zobrazí celá ale ostatní stránky už nejdou. Tak nevím kde je chyba a proto bych se chtěl zeptat touto cestou jak bych tenhle problém vyřešil.

Problém se týká konkrétně těchto webu:

asterixjirka.wz.cz
asterixjirka0.wz.cz

Mám ještě jeden web mobilnimaser.wz.cz ale ten je zatim v pořádku ale za nějáký čas budu potřebovat taky tam nahrát jiný obsah než ten který tam momentálně mám a mám obavy z toho, že když to udělám tak tenhle web taky nebude v pořádku fungovat.
Máš špatně pojmenované soubory. Na velikosti písmen v názvu souboru ZÁLEŽÍ. Takže jeden z následujících odkazů funguje a druhý nikoli:
http://asterixjirka.wz.cz/index_soubory/page499.htm
http://asterixjirka.wz.cz/index_soubory/Page499.htm

Takže buď přejmenuj soubory tak, jak na ně odkazuješ, nebo uprav odkazy podle skutečných názvů souboru.

P.S.: Ano, na Windows to funguje i se špatnými odkazy, protože NT jádro velikost písmen nezohledňuje.