Problém se stránkou.... Prosím o pomoc...

Dobrý den , včera jako každý den jsem se šel podívat na novinky na své stránce http://lg-kp500.wz.cz/ a po chvíli sem se zděsil... stránka mě přesunula na stránku http://i.wz.cz/403.html s textem ---->Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.

Tak sem si řekl že to bude jen nějaký výpadek... ale pro jistotu jsem se připojil na ftp klienta a soubory nikde... :'(

Proč se to stalo? a co se stím dá dělat? děkuju za odpověď...
Mě se děje to samé.
Mě taky.. :-(
Aha... takže je nás víc... :( Tak to by mě zajímalo co se stalo!...
Opravdu je nás víc a taky by mě zajímalo, co se děje. Přihlásit se na účet mohu, ale nepustí mě to k souborům. Total commander to k souborům taky nepustí. Nešlo to včera, ráno na chvíli ano a pak zas ne.
Dámo a pánové, vždyť se poslední dobou nepíše skoro o ničem jiném, než o tom "že to nejde"

berte to tak, že si poskytovatel vybírá toto:

Za případnou finanční či jinou újmu způsobenou ať už funkčností či nefunkčností služby nenese poskytovatel žádnou zodpovědnost.

i když na toto:

* učiní všechny dostupné kroky, aby byla služba poskytována bez přerušení a o plánovaných výpadcích (např. z důvodu údržby systému) bude informovat předem

poněkud rezignoval

Berte to tak, že dělá všechny ty dostupné kroky a počkejte až je udělá
:-)
Koukám, že všichni postižení jsou hostováni na serveru Nike. Nezbývá nic jiného než počkat, až to admini spraví.
Na dlouhém vláknu vedle jsem se mezitím dočetl o stěhování mezi servery, takže jsem v klidu. Když nejde vo život(byť virtuální), jde vo [píííííp].
no tak jako doufám že to půjde... :)
jojo, taky se modlím, aby to šlo co nejdříve... :)
Tojo ještě se kvůli webuzdarma dám na náboženství :D už aby bylo vše v pořádku pane bože:D
Taky vám to ještě furt nejde? myslim že se ze svými stránkami mohu rozloučit! :'(
Teď už mi to píše tohle....

An error was encountered

Unable to connect to MySQL server. MySQL reported: Access denied for user 'lgkp500'@'192.168.12.6' (using password: YES)

Note: For detailed error information (necessary for troubleshooting), enable "DEBUG mode". To enable "DEBUG mode", open up the file config.php in a text editor, add a line that looks like "define('FORUM_DEBUG', 1);" (without the quotation marks), and re-upload the file. Once you've solved the problem, it is recommended that "DEBUG mode" be turned off again (just remove the line from the file and re-upload it).
Je docela nešikovné umístit komerční www stránky na hosting, který neposkytuje záruky. A také je nešikovné udělat titulní stránku webu závislou na databázi. Přitom se to dá celkem snadno obejít a při neúspěchu připojení k databázi lze poskytnout alternativní obsah.

Dnešní vývojáři prostě spoléhají na to, že všechno funguje. Stačí pak drobná nefunkčnost některé komponenty a sesype se celý web. Přitom se to dá vyzkoušet předem a udělat potřebná opatření.
<HTML>2Němec Michael - když se podívám k tobě do config.php, tak tam vidím jiné heslo k mysql, než je nastaveno v administraci. Sjednoť to (doporučuju použít to heslo co je v config.php, vypadá jako to původní) a nějakou dobu počkej. Je možný, že se to spraví hned, ale někdy chvíli trvá, než se změna hesla projeví. Lepší je si s heslem od mysql moc nehrát.</HTML>
Joooo :) bezva díky :) já jak to blblo tak už sem skoušel všechno tak sem to nějak přenastavil a takhle to dopadlo...