MySQL: Vytvořit novou databázi: Bez oprávnění

chtěl bych se zeptat proč nemám oprávnění pro vytvoření nové databáze popřípadě jak to můžu změnit, děkuji předem..
Každý uživatel má k dispozici POUZE jednu databázi, která mu bude vytvořena po aktivaci mysql. Přidávat další databázi není možné. Proto také nemáte oprávnění databázi vytvořit.

Pro použití na WZ jedna databáze bohatě stačí. Pokud máte více projektů, tak si je odlište prefixem u tabulek.
Děkuji, tak bych měl ještě otázku, jestli máte zkušenosti s instalací fóra phpBB na tento server, pořád se mi nedaří to zprovoznit, dělal jsem vše podle návodu
Název databáze, Už. jméno databáze a Heslo databáze jsem nastavil stejné jako při přihlašování do phpMyAdmin (název databáze je stejný jako přihlašovací jméno), ostatní jsem nechal tak, když to potvrdím dostanu chybu: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
Když vyplním Databázový server nebo DSN tak skončím na prázdné stránce instalace toho fóra... už si s tím orpavdu nevím rady, pokud někdo ví v čem tkví problém, byl bych rád kdyby mi poradil, děkuji ..
Databázový server je na adrese "mysql.webzdarma.cz". Tak si ověřte správnost adresy.

Jinak zde na WZ je použití databáze hra na štěstí. Buď to jde nebo nejde. Jednak za to může přetížený mysql server a jednak také uživatelé, respektive jejich aplikace. PhpBB patří mezi ně. Je to moloch co plýtvá prostředky a server tím může trpět. Můžete mít i štěstí a phpBB bude poslouchat, ale raději bych nebyl tak optimisticky. Zkuste to, ale předem upozorňuji, že se můžete dočkat i zklamání.
Dobře, aspoň mám jistotu že vše je nastavené správně, děkuji za odpovědi...