MYSQL

Dobry den co je prosím dnes s tou databazi vubec mi nejde web jak ma.Predem dik za odpoved
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=61951&t=61951
A to by se tu nemohl vyjadrit nejaky admin hm?Uz dva dny to nejede tak kdyby aspon nekdo napsal na jak dlouho tu chybu videj nez to daj do kupy?
1. Admin se zde vyjadřuje zřídka.
2. Dva dny - tomu říkám tragédie.
3. Jsi free hostingu, uvědom si to. Nikdo to tu nic negarantuje. Pokud se ti zde nelíbí, máš možnost ihned odejít jinam. Je zbytečné se nervovat. Admin to stejně nečte.
Tak po pár minutách načítání se mi podařilo zobrazit stránku http://cru3lblow.xf.cz a pohledem je částečně hned jasný proč.

Nechci obhajovat WZ. Svůj podíl na tom má také. Jenže permanentní přetížení má také nějakou příčinu. A z jedním z nich je i nenažranost uživatelů. Průměrný uživatel raději sáhne po hotovém a známém řešení, jakým je i PHP-Fusion, než aby si něco udělal sám. Ovšem problém je ten, že tyto známé aplikace jsou přizpůsobeny tak, že plýtvají prostředky. A free servery tím trpí a nestíhají.

Takže za nefunkčnost můžete i Vy sám, protože používáte zde místy nespolehlivý PHP-Fusion. Navíc důkladným pohledem bych se ani nedivil, že se tam plýtvá až až. Co řádek, to dotaz v SQL. Navíc je zde vysoké riziko překročení SQL dotazů na jednu hodinu.

Doporučuji sjednat nápravu i na Vašem webu. Je potřeba tam mít blbosti jako kolik je toho a toho? Stejně tak v levém menu mít jednotlivé bloky jako video, status server apod? Případně si zapněte cache, pokud to tam vůbec je.
Jo jenže chyba není u mě ale tady:-)).A mě to vyhovuje jak sem si to nakodoval statusy tam jsou potřeba ver mi:-) mlask
Tak ještě jednou pro ty méně chápavé: Máš pomalý web, sprav si to. Nesváděj to na hosting.

Na to, že porušuješ základní pravidla hostingu, si docela slušně vyskakuješ. Obávám se, že admin celkem rychle vyřeší tvůj problém smazáním účtu. Tedy pokud to hned nespravíš.

// Taky jsem si tohle řekla jako první, ale on má variantu Pouze lišta. To jen tak pro pořádek :-). Thalia
Hele kit za
1. si tu nevyskakuji
2.chyba neni u me
3.jsem uz jednou s adminou tu mluvil a jeste mi vyhovela a web videla
A ze ty mas http://ekobrikety.vyrobce.cz/ s obsahem nulovym a vubec nehezky web vypada to jak car papiru a na tom propiskou neco napsaneho.To udela i 8lety kluk nevim k cemu ty potrebujes hosting.
a jeste neco pro kit kdyby sla databaze neni to pomale ty rozumbrado.
<HTML>To je na mě moc. Běžte si řešit osobní výpady jinam. Vše podstatné už bylo řečeno.<style>form { display: none; }</style>

// EDIT: Co se týče té záležitosti - nemyslím si, že se o ní neví a že se neřeší. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že s MySQL jsou problémy už léta. Nic to ale nemění na tom, že problém způsobují především různí bumbrlíčci v podobě šílených komplexních redakčních systémů.</HTML>