Nahlášená útočná stránka!

Zdravím,.. Prosím Vás mám problém se stránkou,.. píše mi:
"
Nahlášená útočná stránka!
Tato webová stránka na serveru www.vystava-moo.mysteria.cz byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
"
Díky za radu... P.
to bohužel nejsi sám :( dělají to vložené reklamy v banneru od wz. Sice se na tom prý pracuje, ale jak to vypadá, tak se asi moc nedaří :( Hold wz žije z reklam a né z nás, takže smolíček pa... :( Mně už to ani stránky nenačte. Můžeme jen doufat, že admini usoudí, že by stálo za to ty reklamy trochu kontrolovat a né tam cpát každou pí..., protože i wz je tím, že stránky nejedou (nezobrazují reklamy) poškozováno též :( Víc snad nemá cenu psát, protože se tu pak akorát oběví nějakej chytrák a napíše: máš to zadarmo, tak co chceš!
Tak se modleme
Nevím jaká je aktuální situace, ale podle toho co vím, tak problém s útočnou reklamou je již dávno vyřešen.

Problém je pouze to, že Vaše stránky jsou, i přes vyřešený problém, pořád v blacklistu. Jenže toto je jaksi mimo kompetenci Webzdarma. Snaží se pomoci, ale nedokáže uspokojit všechny. Zvláště, když sami neví, které stránky tímto byly dotčeny.

Problém vyřešíte tím, že podáte žádost na http://www.stopbadware.org/request-review
Tam vyplňte svoji webovou adresu a poté svoji emailovou adresu. Obratem Vám pak emailem pošlou zprávu o výsledku. Odpověď může přijít za pár hodin nebo i za pár dní. Ale většinou zareagovali za pár hodin.

Jinak více na http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=68576&t=68576
Joska (kemp.kvalitne.cz):
Tvůj problém je ten, že server má pravděpodobně výpadek. Nefunguji i jiné stránky s kvalitne.cz. Toto však vůbec nesouvisí s reklamou.
WZ má několik serverů, proto některé jsou a některé ne. Bohužel dle mého dlouhodobého sledování je doména kvalitne.cz dosti nespolehlivá.
jj Tome máš pravdu s tím výpadkem, ale ta blikací reklama "gratulujeme jste 10000 návšt...." je tam už zase (furt) :(. Nemám nic proti reklamám jak jsem psal a wz beru jaký je, ale co mě štve je to, že si nejsou schopni (meumí) pohlídat co tam pustí a to je škoda, protože si tím akorát přidělávají problémy :(
A ona ta otravná reklama je snad škodlivá? Kdyby jo, tak bys byl v blacklistu.

Šťouchnutí: Že si stěžuješ na WZ reklamu, když na tvých stránkách vidím i jiné vložené reklamy, které nepatří WZ a může se také klidně stát, že tyto externí reklamy se stanou oběti malware. To si pak budeš na WZ stěžovat, že má zavirované reklamy? ;)