Záloha databáze

Dík aspon za edit ješte mi napis jak to muže dlouho trvat než to daj do kupy.Já jenže někomu to jde a někomu ne.A nejde udelat zaloha databaze?
<HTML>Zálohu databáze uděláš nejjednodušeji v phpmyadmin použitím exportu.</HTML>
Dobre zkusim a thalia nevis jestli uz se resi ta databaze a jestli to pojede ja jen ze web furt nejde.chjo
Najdu někde podrobný popis jak na export databáze? Díky
Přihlaš se sem: https://www.webzdarma.cz/mysql/ - přihl. údaje najdeš v administraci svého účtu
Pak v levém sloupci - úplně nahoře - klikni na název svojí databáze
Uprostřed nahoře na stránce pak klikni na Export
V menu Vybrat vše (nebo označit část pomocí myši) z databázových tabulek
Sroluj stránku úplně dolů a zaškrtni volbu Do souboru a pak klikni na Proveď.
Díky Lamo, povedlo.
Pokud mohu ještě požádat, funguje mi pouze první stránka a ještě špatně. Nic jsem s tím nedělala a v pondělí to spadlo.
Díky
Na stránce vidím hlášku "Warning: session_save_path() has been disabled for security reasons..." (asi někdo změnil nastavení serveru). Pokud jsi s webem nic sama nedělala, asi bude rozumné pár dní ještě počkat. Pokud se koukneš do okolních témat, tak to vypadá celkově na nějaké potíže u WZ.
<HTML>session_save_path() je zakázaná už delší dobu. Zakomentuj její použití vložením // na začátek řádků, kde je použita (viz zobrazená chyba).

Ivčo, není dobré řešit svůj problém v několika tématech, brzo ztratíš přehled, co ti kdo kde poradil. Zkusím požádat admina, aby na to koukl, může to souviset se změnou php4 na php5, možná by to chtělo položit dotaz i na fóru oscommerce.

Lama:
<em>Pokud se koukneš do okolních témat, tak to vypadá celkově na nějaké potíže u WZ.</em><br>
Co přesně máš na mysli?</HTML>
Nevím co znamená "zakázaná delší dobu" - ale Ivča píše, že to v pondělí spadlo, takže soudím, že to předtím jelo v pořádku. A co se týká "potíží na wz" - myslím např. nefungující (přetížené) databáze, nemožnost připojení atd. Netýká se to jen na dneška.
<HTML>Ale Ivča myslí spíš to, že jí nefungujou odkazy na stránce a místo zobrazení se objeví chyba viz http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=62033&t=62033 (proto jsem říkala, že to nemá roztahovat do několika témat). Nemyslím, že to bude mít nějakou souvislost se známým problémem s databází.

<em>Nevím co znamená "zakázaná delší dobu"</em><br>
To znamená, že už minimálně celej tento rok to je zakázaný, dotazy ohledně toho tu už byly mnohokrát.

<em>Netýká se to jen na dneška.</em><br>
Tak proč se má dívat do okolních, tj. čerstvých témat? :-)</HTML>
Thalia::: Odpovídal jsem jí na dotaz v tomto příspěvku (nekoukal jsem na jiný). V tom tvém odkazu taky mj. píše "sám zmizet nemohl" - řekl bych, že to není její vina. Každý chápeme "okolní témata" trochu jinak - fórum http://www.webzdarma.cz/forum/ je rozděleno (podle mě) do témat: HTML. PHP, Podpora... atd. - takže "okolní" témata jsou podle trošku širší, než jak je asi chápeš ty. :-)
<HTML>To bude asi tím, že já fórum dělím na sekce :-).

Však její dotaz v tomto příspěvku byl o tom, proč jí funguje jen index, tj. stejný jako v tom druhém vláknu, jen jinak podaný.

Já si tipuju, že to bude problém mezi oscommerce a nastavením php na wz (ten soubor tam nahraný je). Jenže nevidím ani do oscommerce ani do změn, které admin případně provádí. Proto jsem řekla, že by možná bylo dobré se zeptat spíše na fóru oscommerce, třeba s tím má někdo již zkušenost.</HTML>
Admin nic neprovádí, vyčkává, jak si doporučila. Bylo mi to zkusmo dáno jinam a tam to běží bez problému, ale já chci zůstat tady, adresa je již zaběhnutá.
Takže bude problém zde, a "sám zmizel" stále doufám, že se vrátí :-)