Reklamy mám - stránky se nenačítají

Prosím o objasnění mého problému, stránky se nenačtou a hlásí to


Warning: require(includes/application_top.php) [function.require]: failed to open stream: Operation not permitted in /3w/xf.cz/z/zelenezdravi/index.php on line 13

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/application_top.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /3w/xf.cz/z/zelenezdravi/index.php on line 13

Díky
Chybí ti soubor includes/application_top.php, který se pokoušíš otevřít na 13. řádce souboru index.php funkcí require().
To jsem si též přečetla, ale co dál, sám zmizet nemohl a nikam se nedostanu.
Díky
K čemu je forum, když se zde stejně nic nedozvím, na emaily mi nikdo z podpory neodpovídá a stránky již druhý týden neběží, co s tím děláte ? Jedinou odpověď co jsem dostala je, že mám čekat . Tak to tedy díky.
Jestli chceš čekat na zázrak - tak prosím.

Toto je TVŮJ problém. Odkazuješ se na neexistující soubor, případně na soubor, ke kterému nemáš práva. To musíš vyřešit sama. Je to tvůj kód.
Co my s tím? Za svůj obsah je zodpovědný uživatel. Podpora řeší pouze své problémy. To znamená výpadek databáze, ftp, přístupové práva, které uživatel už nedokáže změnit apod. Prostě záležitosti spojené se serverem.

Chyby aplikace už je záležitost uživatele. A že je neumí opravit, je pouze jeho problém.

Navíc odpovědi ses dočkala. Že odpovědi nerozumíš je rovněž tvá chyba.


Takže znovu:

>> Warning: session_save_path() has been disabled for security reasons in /3w/xf.cz/z/zelenezdravi/includes/functions/sessions.php on line 148

Myslím, že už bylo řečeno. Stačí otevřít soubor /includes/functions/sessions.php a zakomentovat dané řádky.

>> Warning: require(includes/application_top.php) [function.require]: failed to open stream: Operation not permitted in /3w/xf.cz/z/zelenezdravi/index.php on line 13

Hláška říká, že soubor includes/application_top.php neexistuje nebo není na daném místě. Případně nemá oprávnění ten soubor otevřít.
Jestli sám zmizel nebo tam prostě byl/nebyl je irelevantní. Chybová hláška nelže.
Co s tím? Jednoduše zkontrolovat, zda tam takový soubor vůbec je. Pokud není, tak nahrát. Pokud tam je, tak ověřit práva a případně je nastavit.
Díky, že se někdo ozval.
Podívejte se, pokud něco funguje dost dlouhou dobu, z mé strany jsem nic nedělala, tudíž se divím, že stránky zmizely. Na to chci odpověď, proč k tomu došlo. A další věc je, že se to nestalo pouze jednomu eshopu.
Odpověď klidně chtít můžeš, ale obávám se, že tímto se nikdo zabývat nebude.