Problém s FTP

Dobrý den, nahrál jsem všechny soubory svého webu (html, obrázky atd..) na FTP server. Když zadám adresu na svůj web, napíše mi to, že v kořenovém adresáři chybí soubor index.html, ale já ho tam mám. Když na něj kliknu a dám otevřít, napíše to:"javascript:selectEntry("get","Prihlaska.html","filename5","-rw-rw-r--","delfile")" Nevíte, co by to mohlo znamenat, popřípadě co s tím mohu udělat? Předem děkuji za odpověď a naschledanou.
Omlouvám se za zbytečný příspěvek.. problém je už vyřešen
mam problem ze strankama, kazdy den je tam musim nahravat znovu. Pokaždé mi antivir zahlasi na ftp vir a zaroven se to nejde nacist (jako i jiny soubory - kamkoli kliknu, jako by neexistovali)

Prehraju vse z dïsku, bezi to OK a druhy den zas.. takhle uz asi cca 14 dni
<HTML>Pokud máš podezření, že se ti zavirovávají stránky, tak základem je zkontrolovat počítač, zda není zavirovaný, pak <strong>změnit heslo</strong> a nenechávat ho uložené v ftp klientovi.</HTML>
Dobrý den, pokaždé když kliknu na správce souborů, tak se zobrazí hláška
Nemohu se přopojit k serveru truhlarstvi-dvorak.wz.cz:21 s uživatelem truhlarstvi-dvorak.wz.cz
Zkuste to znovu ...
Zkoušel jsem 3x v průběhu dvou dnů a nic. Děkuji za odpověď
<HTML>Používej ftp klienta.</HTML>
No ten samej problém mám také, ale FTP mi přestalo fungovat už před měsícem, teď to nejde nahrát ani přes správce. Co s tím?
<HTML>Odpověď máš v tématu 530 Login incorrect.</HTML>
Dobrý den, na svych strankach ulozenych na hardisku vir neni a pokazdy kdyz to nahraju na ftp mi to ani vir nehlasi, az treba zase druhy den.

Hedlo nevim kde zmenit... absolutne netusim. Kazdopadne se ty stranky na FTP zavirovavaj-- nebo to nemusi byt ani "vir", ale chova se tak a avast to zahlasi. Kazdopadne se pak ty stranky nenacitaj (kamkoli kliknu, jako by neexistovali)
<HTML>Tys nikdy nebyl v administraci?

https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=heslo

Zmen heslo a zavirovavani by melo prestat.</HTML>
Hlavně to heslo nikam neukládej. Kromě vlastní hlavy. A když už, tak raději na papír.

Navíc by bylo radno zkontrolovat důkladně vlastní počítač. K nějak k heslu musel přijít.
Dobry den, tak jsem zmenil heslo a druhy den opet.. je tam na tech strankach vir a nechce se i tim padem zobrazit stranka
<HTML>Mně se ninja-nagato.wz.cz normálně zobrazuje a nic podezřelého v kódu nevidím.</HTML>
<HTML>Nahrál jsi po zmene hesla soubory znovu? Je vhodne vse smazat a nahrat znovu.

Admin rika, ze jeste vcera vecer tam byl nejaky robot, ktery stahoval a nahraval zpet infikovane soubory, ale dnes uz se tam nic takového nedělo.

Odviruj počítač opravdu důkladně, změň znovu heslo a soubory nahrej taky znovu.</HTML>
no zmenil jsem heslo a soubory html nahral vsechny znovu. Priste co cely smazu kompletne. Dnes uz se stranky normalne zobrazuji, ale jeste vcera to neslo... takze to asi bude tim robotem