Rozsypání stránek

Dnes (21.3.13) se všechny stránky rozsypaly, hlavně ty, které používají PHP.
Co se to děje?
hlásím stejný problém s php, některé prvky se nenačítají správně (neco podobneho nam to delalo kdyz jsme resili na servru HTTP 1.0 vs HTTP 1.1)
Taky na to zírám a nechápu. Včera jsem do toho rýpal, tak hledám chybu u sebe, ale u mě se to chová normálně a na web serveru se sem tam ztratí kousek řádku a tím se to rozhodí.
STEJNÝ PROBLÉM!
Navíc 20.3.2013 od 18:00 do 20:00 mi nefungovaly stránky (nešlo se připojit do FTP adresáře).
21.3.2013 - Některé části kódů se mi nezobrazují v php, .... rozházené skripty, apod... Doufám v rychlé řešení problémů.
Dle informací podpory webzdarma jde o nějaké chyby při zpracovávání výpisů PHP do stránky "za běhu". Problém vznikl při jejich pokusu odstraňování vkládání malware do stránek.

Každopádně všechny PHP stránky, co mám na všech webech webzdarma jsou úplně rozsypané, vypadá to na nějakou chybu při vypisování zdrojového kódu stránky pomocí echo, nebo následné chybné "filtraci" těchto výpisů.
Také jsem na tento problém narazil a také u PHP. Zkoušel jsem všechno možné, na lokálu stránka chodí, na webzdarma se úplně nesmyslně rozhodí konec stránky.
Taky stejný problém částečně rozsypané u PHP souborů. Taky jsem hledal chybu u sebe než jsem si přečetl tohle na fóru. Doufám, že se problém vyřeší co nejrychleji.
Nějaké změny? Mně to stále nejede...
Koukám, že mám stejný problém při výpisech z batabáze, hlavně při práci s datumama. Doufám, že bude brzy vše OK. Nefunguje pak správně rezervace.
<HTML>Chyba by mala byt opravena, prosim o kontrolu a pripadny report ak sa vyskytnu problemy.</HTML>
Vypadá to v pořádku, díky!
jj potvrzuji že by to mělo být ok, díky
Všechno funguje. Mockrát děkuji za rychlé vyřešení problému.
Také se mi stránky zobrazovali špatně, ale te´d se mi nezobrazují vůbec, respektive index.php se nezobrazí, naskočí jen prázdná stránka.
<HTML>krasenskaliga.kvalitne.cz: mate tam za reklamou navyse tag WZ-REKLAMA-1.0IZ ktory oznacuje zaciatok reklamy.. takze nasledny obsah je az do konca stranky povazovany za reklamu a odstraneny.</HTML>
Díky. Index.php jsem již několik let neměnil a do teď se zobrazoval správně, tak jsem nečekal chybu v tomto.
to wide: je možné že díky tomuto "odstraňování" nefunguje vyhledávání od googlu na webu? díky