Jak zrušit stránky, když nevím e-mail

Dobrý den, v sedmé třídě jsem založila stránky mé třídě. Ty jsou ale teď velmi trapné :) a neaktuální. Když si někoho ze třídy dám vyhledat na googlu, asi jako pátý odkaz vyjedou tyto stránky. Zkoušela jsem si poslat heslo, jenže já jsem měla v té době více mailů, které jsem si poté zrušila. Co mám dělat?:( Děkuji za rady..
Na pátém místě ve vyhledávání googlem vyjdou stránky kikcaaa.webovastranka.cz - a ne "tyto stránky". Heslo na "tyto" stránky máš, protože jsi přihlášená a píšeš sem do tohoto fóra. Pokud jde o "webovastranka.cz" - napiš na jejich podporu.
<HTML>Lama: Kristýna píše o třídních stránkách... z popisu jsem pochopil, že nejde o kikcaaa.borec.cz. A já si myslím, že jsi to mohl z toho popisu pochopit taky.

Kristýna: tohle je lepší vyřešit napsáním e-mailu na adresu <a href="mailto:podpora@webzdarma.cz">podpora@webzdarma.cz</a>. A nezapomeň uvést adresu těch třídních stránek, jinak je takový dotaz zbytečný.</HTML>
Nípal::: "Na pátém místě ve vyhledávání googlem vyjdou stránky kikcaaa.webovastranka.cz". Proč má psát na podporu webzdarma?
<HTML>Lama: Třeba protože je řeč o jiných stránkách? Tebou zmiňovaná stránka zjevně není tou stránkou, o níž Kristýna ve svém dotazu píše.</HTML>
Uvidíme, řekl slepý a šel na němý film. :-)
samozřejmě, že jsem výrazem "zadáním do googlu jména některého ze spolužáků vyjedou tyto stránky" myslela ty třídní stránky. Nípale, díky, napíšu na tu podporu.
tak na podpoře mi neodepsali... :/