Avira blokuje cely webzdarma

Pri nacteni stranky nahlasi Avira antivirus:
In order not to compromise your security, this page will not be accessed

Webzdarma jsou amateri.
Aviru dělali diletanti.
Než se navážet do WZ, co takhle si pročíst i jiné příspěvky, kde se toto řeší?

V prvé řadě. WZ o tomto problému už dávno ví a řeší to. Bohužel se současným stavem nemůže nic dělat, protože to blokuje Google. Takže musíte počkat, až Google vyhodí stránky wz z blacklistu a nebude tak označovat stránky jako útočné. Jenže politika Google neumožňuje řešit situaci rychle. Situace může trvat jak pár hodin, tak i pár týdnů.
A co je sranda. Google označuje stránku jako útočnou i v době, kdy už vůbec útočná není - prostě neví, že stránka je už čistá. Což je i tento stav. WZ problém již vyřešilo, takže reklamy jsou již v pohodě. Jen Google o tom neví. Respektive ví, ale WZ je v pořadníku.

Dočasným řešením je vypnout varování, které vydává prohlížeč, nebo dočasně odstranit WZ reklamu.

Nevím, jak pracuje Avira, ale pravděpodobně používá databázi Google, takže ze stejného důvodu to blokuje. Až Google očistí WZ, pak by Avira neměla nadále WZ blokovat.
a) Resi to uz moooooc dlouho, kdyby moje komercni stranky nejely vice jak 2 hodiny, mam velky problem. WZ ma problemy 5 dnu a? Nic. Toleroval bych den vypadek sluzeb.

b) Kdyz napisou reklamu, ktera se tvari jako malware, tak to jsou ignoranti.
Mezi ignoranty bych zařadil především uživatele, kteří nejsou schopni si přečíst zbytek diskuze, založí další zbytečné vlákno a zbytečně vyřvávají do světa svou vlastní hloupost.
Je videt, ze tady nikdo nedela v IT. Provozuju vice serveru a vim o cem mluvim. Pokud nekdo napise tak otravnou vec, zese to chova jako malware, tak je to flakac a pokud nekdo nedokaze dodat funkcni sluzbu po peti dnech, je to ignortant.

POUZIVEJTE ENDORU!
Čemu jsi nerozuměl na větě "Bohužel se současným stavem nemůže nic dělat, protože to blokuje Google".
Stránky blokuje Google, nikoli Webzdarma. Takže všechno záleží pouze na rozhodnutí Google, kdy odebere WZ z blacklistu. WZ může tlačit Googlu, aby proces urychlil nebo to provedl ihned. Ale je to pouze Google, kdo o tom rozhoduje. A pokud Google bude vyčkávat pár dní nebo týdnů než se rozhodne s tím něco dělat, tak WZ s tím prostě nic neudělá.

A jen tak mimochodem, stránky WZ mi normálně funguji. žádné přiblblé hlášky mi to nezobrazuje. Z čehož pramení, že problém není na straně WZ, ale na straně prohlížečů nebo antivirů, které se spoléhají na databázi Google.

Mimochodem, wide psal, že onen Malware je prý false positive. Takže o nic nešlo. Jen se antiviry cvokly. Což potvrzuje mé tvrzení, že Avira je mistrem falešných poplachů.

Klidně se to může stát i tobě. Stačí malá nepozornost a Google může tvé komerční stránky zablokovat. A jelikož jsi pro ně nula, tak čekej, že v tvém případě to nebudou žádné 2 hodiny, ale klidně i týdny.


b) Reklamní systém je služba. Klienti dodají obsah a WZ tento obsah zveřejní. Samozřejmě WZ může kontrolovat obsah reklamy, ale většinou to není v jejich sílách. Klidně se může i stát, že se do obsahu, který není v kompetenci WZ, dostane zmetek a způsobí pak problémy jako třeba toto.
Dobrý den,
Google Chrome podle mě zcela nelidským i neprofesionálně zbrklým a lhostejným způsobem kazí (zbytečně) dobré jméno provozovatelů serveru:
webzdarma.cz
Blokuje hromadně weby uživatelů na těchto serverech, včetně mého osobního webu, a zavádějícně šíří mohutnou lživou kampaň o obecné škodlivosti serverů webzdarma.cz

I když nejspíše v ojedinělém případě skutečně došlo k nějakému šíření škodlivého softwaru díky někomu cizímu, kdo zneužil služby webzdarma.cz ,
přijde mi zcela absurdní a lidsky a podnikatelsky zcela nekorektní ze strany Google a Google Chrome spustit takovouto zavádějící a až štvavou kampaň ničící práci a dlouholeté budování dobrého jména jednak webzdarma.cz a jednak mnoha správců webů, uživatelů webzdarma.cz

Mohli byste k tomu vydat nějaké vyjádření a je myslím na místě nyní nějak naopak webzdarma.cz pomoci tuto situaci uvést do původního stavu a pomoci jim s očištěním jejich internetové reputace

Velké firmy nyní často bezohledně válcují ty menší.. zavádějíce ze své moci různé své svévolné pořádky. V boji proti spamu a škodlivému software tak někdy bezohledně více uškodíte nežli pomůžete - doslova teď ničíte nějaké lidi a jejich dlouholetou práci

Štěpán
stepan.z.prahy@seznam.cz - dlouholetý a do této (katastrofy?) ZPŮSOBENÉ BEZOHLEDNĚ VÁMI spokojený uživatel služby webzdarma.cz
Tomik: "Čemu jsi nerozuměl na větě "Bohužel se současným stavem nemůže nic dělat, protože to blokuje Google"."

Teto vete jsem rozumnel, ale nepovazuju ji za relevantni, protoze je to a) nesmysl, b) za to, ze se tam dostali, muze webzdarma a c) wz se tvari, jako by se nic nedelo a hodi nejakej stek na forum nekde do pulky nejakeho vlakna a jinak mlci. Proste, amateri.

"... že problém není na straně WZ ...."

To se teda seredne pletes, je na strane WZ.

Koncim tehnle flejm, nema to smysl, good bye, wz....
Sbohem. Stejně jsi od začátku na WZ nasraný a jen vychvaluješ Endoru. Takže nemá smysl ti cokoli vysvětlovat. Ač mám pravdu, tak stejně to nepojmeš, protože jsi už dávno přepnutý v jiném modu, který jakékoli protiargumenty automaticky ignoruje.