MALWARE

Ajax - Doporučuješ všetkým Endoru, ale to je nič pre mňa.

Tam ma nejaké veci trochu hnevajú. Najviac ma štve jeden bod ich pravidiel, konkrétne tento:

"Účet bude automaticky smazán pokud nebude mít déle jak rok žádný přístup do administrace."

Takto mi u nich už jedna stránka zmizla, prešvihol som termín. Prečo by som nemohol mať na internete stránku mnoho rokov bez vstupu do administrácie? Keď vidím, že všetko funguje ako má, načo sa otravovať a strážiť aby som plnil termíny toho jednoročného prihlásenia sa.

Možno sa niekomu toto zdá ako prkotina, ale ja mám na nete na rôznych free servroch rozhodených okolo 50 webov, takže to už možno uznáte, že by to spolu zabralo nejaký čas musieť sa na každý prihlásiť cez administráciu daného servra. Komu by sa chcelo? U vačšiny nevstupujem do administrácie ako je rok dlhý, načo aj.

Okrem toho sú aj informačné stránky, ktoré majú značný nadčasový charakter a informácie na nich budú platné aj po mojej smrti. Prečo by v internetovom priestore nemohli tie informácie zostať podobne ako v reálnom svete zostávajú knihy po dávno zosnulých spisovateľoch? Veď majitelia servrov tam zobrazujú reklamu a tým pri nejakej tej návštevnosti majú z toho zisk bez ohľadu na to, či autor stránky žije alebo nie.

Takže Endora? Pri takýchto pravidlách - NIE. To WZ má svoje muchy, ale aspoň ma nebuzeruje žeby som musel niekde pravidelne chodiť. WZ mi dáva voľnosť; odídem kľudne na 3 roky preč (napr. do džungle), a keď sa vrátim, nájdem svoje stránky. A to ma teší, to sa mi páči. Takéto free servre, ako je WZ, mám úprimne rád.
Na Endoře mám také několik stránek. Souhlasím, že na něco je dobrá a na něco ne. Endora má PHP 5.3, WZ má zase o něco rychlejší databázi. Endora má větší prostor, ale menší FUP, po jehož překročení je web zablokován do konce měsíce. Endora má jiný typ reklamy, který mi na některých webech vyhovuje víc.

Produkční weby neprovozuji ani na WZ, ani na Endoře. Na to je určen komerční hosting.
No áno, tu je spomenutá tá druhá vec, čo mi na Endore vadí, tie ich nízke limity, ak začne mať stránka vyššiu návštevnosť a teda prekročí v prenose dát ten stanovený limit, zablokujú ju do konca mesiaca. Toto sa mi takmer pravidelne deje s jednou stránkou , ktorú tam ešte mám, a pozerám, že už aj dnes nefunguje. V druhej polovici každého mesiaca mi končí.

Ono si človek aj povie, že tam dá len také stránky, u ktorých predpokladá malú návštevnosť, lenže človek sa niekedy aj spletie, a tam kde odhadoval nízku návštevnosť, je ona po nejakom čase výrazne vyššia. A u iných stránok zasa naopak, čakal vyššiu, a je dlhodobo veľmi malá. Niekedy to odhadnem správne, ale niekedy nie. No a u nášho starého dobrého WZ som ešte zatiaľ s limitmi prenesených dát nemal problém, WZ celkom v pohode drží aj stránky s vyššou návštevnosťou.

Trošku škoda, že sa to tu posledne dobabralo s tou reklamou a google začal našich návštevníkov strašiť, vďaka čomu v týchto posledných dňoch návštevnosť nám všetkým dosť výrazne poklesla. Ale ako vidieť, WZ už tu reklamu ako mohol povypínal, takže sa to časom určite spraví, len pánu Googlovi to vždy trochu trvá, než na niečo zareaguje.
Dokud na Endoru nedáváš fotky v plném rozlišení nebo různá videa, tak ten limit není omezující ani při vysoké návštěvnosti. Jenže pak nevyužiješ tu velikost úložného prostoru...
Je mi líto Vaší situace i chování to Giganta Googlu....
Pokud bude mít oficiální zprávu o tom, mohu se přes známé pokusit dostat ji do tisku, či alespoň rozešlu emailem a dáme na neblokované weby....
S pozdravem,
Miloš B.
stačí si pouze u google (google webmaster) zažádat o překontrolování stránky... já už je mám čistý...
Na Aukru mám zablokováno již několik dní 1000 aukcí. V každé aukci jsou zobrazeny 2 moje animace gify uložené zde. 1000 aukcí již bylo ukončeno a nemohu je vystavit znovu, protože blokace trvá dále.

Google Chrome stále aukce blokuje !

Nevím co s tím.
Měl bys hlavně přestat porušovat podmínky WZ nebo si ty obrázky umístit na komerční hosting.
Zas tak rychle to přes Google webmaster nejde, dnes mi napsali, že můžu čekat několik týdnů, viz níže:

Žádost o nové posouzení stránek http://gentletiger.wz.cz/
Od vlastníka stránek jsme obdrželi žádost o nové posouzení způsobu indexování následujících stránek: http://gentletiger.wz.cz/

Posoudíme tyto stránky. Zjistíme-li, že dané stránky již neporušují naše Pokyny pro webmastery, zvážíme jejich opětovné zahrnutí v indexu. Prosím počítejte s několika týdny na žádost o nové posouzení. Posuzujeme všechny žádosti, ale bohužel nemůžeme odpovídat na každou žádost individuálně.
Nějak jsem se stále nedočetl, jak máme situaci řešit my.

Máme ze všech stránek odstranit ze zdrojového kódu javascriptovou reklamu? Pro vyřazení z blacklistu máme psát my, nebo to všechno zařizuje webzdarma.cz?
<HTML>Adam - hlavní info je v tučném vláknu <a href="http://www.wz.cz/forum/read.php?f=6&i=68576&t=68576">http://www.wz.cz/forum/read.php?f=6&i=68576&t=68576</a>. Reklamu není třeba odstraňovat, odstraňuje se sama. O hromadné vyřazení z blacklistu se snažíme, ale pokud to uživatel udělá sám, bude to mít rychleji. Zadala jsem ověření tvého webu s tvým e-mailem, takže ti přijdou zprávy o průběhu.</HTML>
Mockrát děkuji za informaci :)
Prosím o nápravu ohledně blokace stránek... MALWEREM...chápu, že Vám platí za reklamy ...klikni a máš ipad...ale takhle půjde webzdarma.cz do HÁJE když nejsem sprostý...;-)
Bartiik18: Tvé stránky (safarisalon.wz.cz) se u mě nejeví jako blokované, tudíž není co odblokovávat.
A reklama, ač je otravná, není zavirovaná. Takže žádná náprava není nutná.
Jestli chceš jinou reklamu, tak si o ni zažádej: http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=68576&t=68576