Zavirovaný banner - už zase?

Dobrý den, ten banner, který bliká a je na něm napsáno, že jste 10000. návštěvníkem, vede na vir. Je vůbec normální, aby jste si neuměli pohlídat, co tam dáváte za reklamy a jaké kvality? Loni vám takhle spadla většina stránek, včetně mých ! Píšu sem, protože kvůli tomu banneru dostávám stížnosti! Tak si stěžuji vám! Vyřeště to prosím! Pavel
<HTML>Zdravim,
ide o false positive, banner neni zavirovany. Niektore antiviry ho detekuju ako malware "Fraud.BQ" kvoli tomu ze ide o reklamu ktora neni uplne koser, je jasne ze ste neboli 10000. navstevnikom..</HTML>
Akorát že Google ve výsledcích vyhledávání na všech webech .wz.cz (možná i jiných, nekontroloval jsem) píše varování, že: "Tento web může poškodit váš počítač." a při přechodu na web píše velké "Varování- návštěva těchto webových stránek může poškodit váš počítač!" což určitě odradí každého potenciálního návštěvníka stránek
No tak tu reklamu sakra vyhoďte - jak k tomu přijdeme, aby naše stránky byly kvůli nějaké pitomé reklamě označované jako útočné?
@wide: No realitou je, že firefox + chrome již varují před vstupem na stránky - budete mít méně zobrazení ... IMHO vám tahle reklama slušně sníží příjmy.
JN
taktéž bych se přimlouval za to , poslat zadavatele takovéto podvodné a zavirované reklamy do řiti ! Děkuji za zvážení.
Nema nekdo kontakt na ceske sidlo Googlu (nejradeji telefon), aby se to co nejdriv vyresilo? Tim myslim pro adminy, aby je mohli kontaktovat primo a rychle, protoze je to problem webzdarma jako provozovatele, ale trpi tim prakticky vsichni uzivatele webzdarma jako hostingu.
<HTML>Do ceskej pobocky Googlu mozte ist aj osobne a o tychto veciach sa s vami nebudu vobec bavit.. bohuzial.</HTML>
wide: zbývá ještě dodat: "Stejně jako se o tom s váma nebude bavit Webzdarma", bohužel...
Prosím, je možné z mé pozice uživatele se té reklamy a tím i těch varování zbavit? Pokud ano, prosím o radu jak. Děkuji.
<HTML>Marie - jedině v placené verzi nebo zvolit variantu s reklamní lištou nahoře, ale na každé stránce. Jinak já u tvé stránky žádné varování nemám, ani se neobjevuje ve výsledcích hledání v Googlu.</HTML>
Co řveš? Je to zdarma, tak si nestěžuj...
>Thalia (pro informaci): Reklamní lišta nenahrazuje zobrazování (potenciálně zavirovaných) reklamních bannerů, které jsou i nadále povinné.
Chtěl bych se tímto zeptat, zda je v plánu WZ (zřejmě za účelem získat co nejvíce financí z reklamy) i do budoucna vkládat do stránek uživatelů odkazy na pochybné weby. Nebo máte nějaké protiopatření, aby se to neopakovalo?
<HTML>Všem, kdo přispěli do tohoto tématu, jsem nastavila jiný zdroj reklamy (bez té blikající).</HTML>
Dobrý den,
takže ostatní jsou opět jako vždy v ři..?
Takže když se člověk neozve tak mu to tam bude blikat dál a lidi mu přestanou chodit na jeho stránky, opravdu logické. Tímto bych tedy žádal o odstranění zavirované reklamy z mých stránek. Děkuji.
Celý problém je v tom, že nikdo zde nic nechápe.

Jak už bylo několikrát sděleno, problémy s reklamy jsou již vyřešeny a žádná reklama zde není zavirovaná. A to i ta otravná blikající.

Takže nikdo není v ři.. a nikdo nemá zavirovanou reklamu.

Takže není žádný důvod žádat o nějakou změnu reklamy. Je to jen z dobré vůle WZ.

Pokud přesto má někdo stránky označené jako útočnou, pak je to jen pozůstatek z minula. Blokovače jen pracuji hodně pomalu a bez aktivního přístupu může celý proces trvat i několik týdnů. Háček je ovšem v tom, že oni blokuji stránku z doby, kdy tomu tak bylo. Jenže to co platilo předtím, nemusí platit dnes. Takže stránky blokuji zbytečně.
Zdravim,

mohu take poprosit o jine reklamy nez ty blikajici? Uz to tu resim asi ve 3 vlaknech.

Predem dekuji
Jan Vystrcil