Nefunkční stránky - výpadek 5.9.2010 [opraveno]

To asi nikomu server spadl
To snad ani ne - ale nejde to od včerejška, takže nemluvíme o minutách, ale o hodinách - a to tak 18-ti. Nečekám omluvu, ale spíše informaci ... co se stalo, případně odhad, kdy by to mohlo jít. Vím, že mohu odejít, ale zároveň bych považovala za příjemné informaci např. spadl server - nejspíše dva dny bude trvat reinstalace ...
MN
ano. FTP neslo vcera, dneska ani web.... ale ono niekedy zvykne byvat odstavka.... abo take daco... myslim... a vzdy sa to rozchodilo... :)
Stránky mi nejdou od včerejšího odpoledne, uvítal bych informaci do kdy budou "mrtvé", případně zda je možnost se "svou" doménou odejít sice na placený, ale za to podporou jištěný server. Moje zákazníky vážně nezajímá zda je někdo na dovolené nebo jiné výmluvy, chtějí prostě objednávat. Můžete mi prosím někdo poradit jak postupovat:)
Že si budete muset počkat Vy není ještě tak strašné ale že se na stránky nedostanou Vaši zákazníci mi připadá fatální:)
Jaroslav Košťál: Pokud Vám jde o zákazníky, tak proč jste na stránky použil zrovna freehosting? Když je něco free, tak musíte předem počítat, že něco takového může nastat.
Jinak doména je ve vlastnictví WZ, takže ji nelze nikam přenášet. Placená varianta WZ není a zda to lze přenést aspoň na sesterskou anoweb.cz, nevím.
Musím se přidat. Také já mám problém se zobrazováním stránek a FTP také nejde.
<HTML>Ahoj, byla jsem pryč jen na dva dny, dovolená mě teprve čeká ;-). Zkusím zjistit od admina, co se děje (nejdou weby na serverech nike a hera), ovšem nevím, kdy se to dozvím. Ostatní témata zamykám.</HTML>
Také mi nefunguje přihlášení

www.solnajeskyne.wz.cz
Som na tom podobne samozrejme :)
Dobrý den,
moje stránky také nefungují...

http://ghost-busters.wz.cz/

Ví se nějaký odhad do kdy budou mrtvé?
Aby vás nebolo málo, tak sa pridám :D
Tiež sa memôžem pripojiť na FTP a stránka mi nefunguje...
Já jsem již ok, mě už to funguje :-)
Stránky na xf.cz už také fungují.
Díky za opravu !
I kdyz to je Free webhosting tak je to ostuda ze nechaji lidi cekat , kdyz uz jendou tahle velká firma existuje a provozuje to tak by se taky měla postarat o svoje zakazníky !
http://statistiky.monitoring-serveru.cz/tomik
31.7.2010 17:21:43 - 1.8.2010 16:51:43 nedostupné 23 hodin 30 minut
Supr. Ani to nebylo 24 hodin. Takže nic mimořádného ;)
Tak ty moje nejdou taky...ještě ráno šlo vše OK,a teď to vypadá,jako by je někdo komplet smazal.Nejde ani webové rozhraní ani ftp.Škoda,jsou to stránky fotbalového klubu,takže to asi přesunu třeba na timehosting.Tohle se může sice stát,ale ne,že se to stává v poslední době pravidlem
Mam uplne ten isty problem..vcera vecer to slo uplne v pohode, dnes to uz hlasi, ze chyba index.htm najpravdepodobnejsie, co nie je pravda, kedze index tam je. Ako pisal kolega, stranka vyzera ako keby bola zmazane. FTP nefunguje... co sa to deje?
hmm tak to vypada na nejaky novy problem, spousta webu na wz.cz opet nejde, tentokrat to pise Nepovolený přístup! jako by byly weby smazany, ftp nejde kvuli udajne spatnemu heslu ...
Přesně...
A je to zu zas, jak dlouho to šlo? :-D Tentokrát "Nepovolený přístup!" alá smazaný web, jak už bylo zmíněno několikrát výše. Odpovědi nebo alespoň zprávy o stavu situace se bohužel opět nedokčáme, čili nezbývá než čekat. :-)
Koukám,že se to netýká ale všech webů...starý stránky jdou normálně...nový ne
to Mendosa: Přijde na to, čemu říkáš "starý stránky"... já tu mám třeba web už 4,5 roku... ale souhlas, tentokrát se to týká jen určité skupiny webů.
no...já jsem předělal tzv.starý stránky a ty fungujou normálně,ty novější co tu mám chvilku teď nejdou.Jinak já osobně mám tady několik webů a to snad 5-6 let a ty fungujou
Přidávám se mě to taky nefunguje! a včera to nešlo taky.

Jsou smazány?, ptám se.

Nebo je chyba niekde jinde?

xlfd