Asi jsem schytal IP ban

Zdravím, mám program, který přibližně každou minutu až dvě zobrazuje z mého webu jeden php script. Domníval jsem se, že to není přespříliš častý request, vzhledem k tomu, že se pokaždé přenese jen několik desítek bajtů.

Zmýlil jsem se, teď se nemohu přihlásit na ftp ani zobrazit vlastní stránky. Prosím tedy o odblokování. :)

A pro informaci, jak můj program upravit, aby ho webzdarma nepovažoval za potenciálního útočníka? Nebo to zkrátka není možné - tedy znamená to, že když pošlu více requestů za sebou, tak mě systém automaticky zabanuje? Nebo mě odchytil někdo ze správců? Vážně bych se tomu dobudocna rád vyvaroval, proto tolik otázek.

Díky!
Tady ti nikdo neřekne skutečný důvod.

Dle popisu bych usuzoval na dvě věci. Buď se nezobrazovala reklama. Účet existuje jen jako prostředek pro tvé činnosti.
Nebo skutečně dochází k zatěžování serveru a to je na WZ zakázáno. Neznám povahu minutového skriptu, takže nemohu posoudit nakolik to zatěžuje.
Reklama se na mých stránkách normálně zobrazuje, skript jenom udržuje session, případně odhlásí, přihlásí, ale to už se neděje pravidelně. Samozřejmě můj program reklamu nezpracuje, vzhledem k tomu, že se data poslaná od serveru nezobrazují. Což by se dalo eventuelně zařídit, ale vzhledem k tomu, že na všech viditelných stránkách je již umístěná... nevidím v tom smysl. Koneckonců, zařídit, aby se reklama nezapsala mezi php kód a nezpůsobila tak parse error, ale aby se VYPSALA (stylem echo "reklama").... to je ale jiná kapitola.
Aha, koukám, že nejsem jediný, takže to mojí aplikací způsobeno nejspíše nebude. Upravil jsem dobudoucna interval volání skriptu na několik minut, takže teď už nikdo nemůže o nějaké zátěži ani polemizovat. :)
Tak kvůli session nebo udržovacích stavů není nutné volat skript každou minutu.
Session má většinou trvanlivost minimálně 10 minut.