nelze stahnout obrazky z rootu wz

zdravim,

presouvam stranky a potrebuju presunout vsechen obsah z wz jinak. vsechny soubory tipu .html jsem bez problemu stahnul a nahral jinam.bohuzel problem nastal u stahovani obrazku,ktere tvori ruzna pozadi,gradienty a dalsi barvicky na me strance. obrazky sice jdou stahnout ale po stazeni nejdou otevrit (napise me to drawing failed) dalsi moznost je stahnout cely adresar pomoci ,,zabalit a ulozit,,celou slozku ale situace se opakuje a obrazky otevrit nejdou.

muzete me nekdo poradit jak obrazky korektne stahnout,zalohu webu mam,ale ne bohuzel techto fotek.

dekuju za kazdou radu

L.
Nejjednodušší způsob je použít FTP, viz http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp.

Stačí se připojit, označit všechy soubory na webu a přetáhnout/překopírovat na lokální disk. Odpojit. Přes FTP se poté připojit k novému umístění dat, přetáhnout na nové uložiště a FTP spojení ukončit. Nic složitého.

___
Doslovnou hlášku "drawing failed" jsem nikdy neviděl. Který editor tohle vyhazuje?
Alternativou k FTP je použít HTTP -- tedy zobrazit si stránku normálně v prohlížeči a potřebné obrázky postahovat rovnou (ať už přes uložit stránku nebo po jednom). Sice to bude drbačka jak prase, ale postup to je :)
ahoj

tvuj postup pres FTP pomohl a timto ti dekuji kamarade,moc me to pomohlo.

a tu hlasku me pise windows fax and pictures viewer, co je standartne ve win. pouzivam totiz firemni notas a nic jineho tam mit nemuzu.
Program windows fax and pictures viewer slouží pro načtení obrázků z komponenty jako je fax, skener nebo digitální fotoaparát. Neslouží pro stažení obrázků z internetu.
Na internetu se obrázek chová stejně jako html. Takže jak jsi to použil na html, tak to lze použít i na obrázky.