Reklamní banner

Dobrý den, chci se zeptat k umístění reklamního banneru.
Když v nastvaení vyberu umístění "nahoru" a dám ho pouze na hlavní stránku dolů, vadí to? Děkuji
nevadí
viz:
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html

V případě, že si přejete mít na svých stránkách pouze jeden námi vkládaný reklamní banner, je podmínkou, aby byl umístěn na úvodní stránce nahoře. Pokud nepoužíváte rámečky (tzv. frames), stačí v administrátorském rozhraní nastavit "Nahoře - na jedné stránce". A opět jej lze přesně umístit pomocí značky <!--WZ-REKLAMA-1.0-->. Úvodní stránkou je myšlena nejnavštěvovanější stránka Vašeho webu, tedy zpravidla index.html, index.htm, index.php nebo index.php3. Stránky které kromě banneru nemají žádný další obsah a slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou.


PS: osobně bych vzhled hlavní stránky reklamou nahoře nekazil
<HTML>Podle podmínek nemůže být jen na hlavní straně dole. Když dole, tak na všech stránkách.</HTML>
// Jízlivá poznámka: Pokud by ovšem to, co se tam nabízí jako zdroják stránky opravdu definovalo pojem 'stránka', tak to vlastně stránka není a reklama tam být nemusí. :-)
Děkuji. Ano, proto jsem chtěl umístit banner jen do hlavní stránky a dolů. Nešlo by to nějak udělat, aby se to nepřidávalo do pomocného php souboru?
<HTML>Šlo, fórum je tohoto návodu plné. Nastav Nahoře a do cesty k souboru vyplň název souboru, kde bude kód reklamy, třeba reklama.html. Do tohoto souboru přesuň kód banneru a vkládej ho, jak potřebuješ. Robot si pak jiných souborů nebude všímat.

Předpokládám, že do hlavní strany se bude includovat obsah, takže banner bude jakoby na všech stránkách dole. Pak to bude ok. Pokud bude ale jen na hlavní straně dole a na dalších už ne, tak to je proti podmínkám.</HTML>
Aha. Takže když ho umístím na všechny stránky dolů, kromě pomocných php souborů, tak je to OK?
Tak znova, umístění reklamy:
Všechny stránky dole = OK
Hlavní stránka nahoře = OK
Jakkoliv jinak = !OK ;)

Pokud php skript provádí pouze zpracování dat a přesměrování, bez výstupu pro uživatele, opravdu reklamu zahrnovat nemusí.
Ahoj, tak jsem zprovoznil nové stránky. V nastavení reklamy je "nahoře" a soubor je uveden "reklama.php". Soubor reklama.php je ve všech stránkách dole kromě pomocných php souborů(u mě jen jeden). Ale stejně se reklama zobrazuje i v něm. Čím to je? Díky
nejspíš je to pozůstatek z doby, kdy bylo nastavení reklamy "ve všech dole", tehdy se kód reklamy vložil do toho pomocného php. Když ho z toho pomocného php souboru vymažeš, mělo by být vše OK