Problemy s MySQL

Mam docela velke problemy s mysql serverem. Na wz.cz mam forum. Nastavil jsem heslo a vse fungovalo OK, ale jakmile jsem heslo zmenil, server si heslo zacal menit jak chtel a neustale ho meni bud za stare nebo tam dava to nove, ikdyz v adminitraci -> mysql je uvedeno uplne jine heslo. Nevite v cem muze byt problem? config.php je porad nastaven stejne. I kdyz se prihlasuji pres phpMyAdmina, heslo je temer pokazde jine ( bud nove nebo stare). Dekuji za pomoc.
<HTML>Nastav tam jedno heslo, nejlépe to původní a nech to pár dnů v klidu.

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=5&i=11315&t=11315</HTML>
Heslo uz je nastaveno nejmene tyden a neustale "se meni samo" jak se Vasemu systemu zlibi :) :)
Tak otázkou je, zda je to stále ještě změnou hesla nebo už je to dáno přetíženosti databáze.
Spíš bych sázel na přetíženost serveru. phpBB a WZ si mezi sebou nejsou zrovna kamarádi.
No já mám taky furt problémy s mysql, ale když změním heslo a pak ho zase vrátím na původní tak je to ok, ale poslední dobou se mi to stává i několikrát za den a už je to hrozné, zbytečně přicházím o návštěvnost. Chtělo by to nějak stabilizovat.
Presne tak, neustale musim lezt do configu a ty hesla "stridat" mezi sebou. Na wz.cz radsi uz nic nemenim, hesla se obcas vymeni a jedina cesta je pres config.php, kde predelam heslo. Docela uvazuju o scriptu, ktery bude zkouset 2 a vice hesel, protoze takhle me to uz moc nebavi, kdyz kazdou chvilku musim pres ftpecko nekam lozit :)
Blake: Postup, kdy se při chybě připojení pokusíš vytvořit spojení s použitím jiného hesla, je nejlepší. Navíc taková uprava skriptu zabere 3 minuty :) Občas se tu ale objeví experti, kteří prostřídají i 15 hesel za den a stežují si, že to nefunguje. Databázových serverů je zřejmě více a chvíli trvá, než se uživatelské nastavení vypropaguje dál..

___
Úplně nejlepší postup je si při vytváření databáze vymyslet pořádné heslo, které nebude potřeba za týden měnit (pominu-li specifické situace, kdy je opravdu potřeba heslo změnit).
Freeze: Přesně tak jsem to kdysi udělal. Ve skriptu jsem detekoval oznámení o chybném heslu a v tom případě se databáze ihned kontaktovala se starším heslem. Po několika dnech problém zmizel.