nepouzitelny web

Dobry den, posilal jsem tento dotaz primo na mail technicke podpory wz.cz. Dodnes mi neprisla zadna odpoved, ani vyrozumeni. Proto obsah tohoto mailu uverejnuji v tomto foru - snad se zde dockam nejake odpovedi.

Dobry den,
vlastním volejbalové stránky volejbal-frycovice.wz.cz.
Přes tyto stránky se přihlašují lidé na tréninky. Stránky velice dobře fungovaly do té doby, než se rozjela nová služba redakčního systému. Stránky používají databázi MySQL. V této době již nejsou mé stránky na Vašem hostingu použitelné. Prosím tedy o vysvětlení, nebo radu, jak přístup do databáze urychlit. Velice nerad bych měnil hosting, ale pokud se situace nezmění, budu bohužel přinucen tuto změnu udělat. Věřím, ze od Vás dostanu radu, nebo vysvětlení, jak stránky urychlit.
Děkuji.

Jiří Krpec
Vlastnim nekolik webu hostovanych na wz a (nastesti se to netyka nejdulezitejsiho www.kdosiodjinud.kvalitne.cz) souhlasim s Vami Jirko - weby jsou nepouzitelne, stranky nacitajici data z mysql se z 80-90% ani nenactou - kdyz ano tak strasne pomalu, je to nemyslitelne a web nelze pouzivat...

DOUFAM ZE ADMINISTRATORI TENTO PROBLEM VYRESI
Platí jedno pravidlo: Produkční webové prezentace patří na komerční hosting.

Všichni jsme četli pravidla hostingu a souhlasili s nimi. Pokud nejste ochotni tolerovat občasné výpadky, jděte jinam.
Uz se stalo - Bohuzel :-). Akorat nejsem asi dost chytry pochopit smysl Vasi reakce. Nechapu totiž, k čemu se vytváří neprodukční webová prezentace? Asi proto, aby se jejim kodem zaplnil diskovy prostor poskytovatele? Nebo aby si ji nikdo neprohlídnul, ci nepouzil k potrebe sve, nebo ke zvyseni kvalifikace? Doporucuji tedy webovy prostor zasypat hromadou kodu a nenakopirovat index. Nechci nikoho urazet, ale co rict na takovouto odpoved.
Kit má pravdu. Když chceš kvalitu, běž na placený hosting. Když si přesto vybereš freehosting, nemáš nárok na nic. A s tímto JSI SOUHLASIL při registraci. Můžeš si sice stěžovat do fóra a psát adminovi, ale jak říká Cimrman, to je tak vše, co s tím můžeš dělat. Co taky můžeš čekat, když sis DOBROVOLNĚ vybraz doménu wz.cz, která je nejzatíženější a má nejčastější výpadky, že?

To, že něco nechápeš, je zcela normální. Nikdo nechápe vše.

Když se ti tu nelíbí, máš také právo odejít jinam (a už se nevracet). Vše záleží jen na tvém rozhodnutí.
Což je sice taky pravda, ale nic neřeší... Postupem času se takovýchto "free" hostingů dá najít na českém internetovém nebi docela dost, takže je na webzdarma, do jaké míry usuzuje, že ho nic nemůže ohrozit v jeho "vedoucí pozici" na české scéně.
Napsal jsem to tak, aby to bylo stručné a jasné.

Také nejsem úplně spokojen se stavem hostingu na WZ. Také mi chybí PHP 5. Také mi vadí, že nemohu používat MySQL s plnou důvěrou. Také mi vadí, že o jiných databázích si mohu nechat akorát zdát. Proto si pro každou prezentaci vybírám takový hosting, který mi pro daný účel nejlépe vyhovuje. A není to pokaždé WZ.