Problem s instalaci PHPbb

Zdravim,

pokousim se naistalovat phpbb, ale porad dostavam "Připojení bylo ukončeno vzdáleným serverem". Nekdy to hodi hned na zacatku, nekdy se dostanu az do druheho - tretiho kroku. Uz to instaluju asi popaty a mam z toho docela nervy v kybliku. Nejaka rada?
Máš namísto localhost nastaveno při instalaci mysql.webzdarma.cz?
Další chybka asi bude v momentálním vytížení serveru (zkus to raději někdy v noci, případně na jiné doméně než na (asi) nejvytíženější .wz.cz). Starý problém webzdarma se stává stále starší... a starší. :-)
Další problém by mohl být: kam se ti vkládá (vložila) reklama? Před instalací je třeba stáhnout reklamu bokem (v administraci účtu si zvol vkládání reklamy NAHORU a zadej relativní cestu k tebou dodanému souboru - třeba reklama.html). Pokud máš reklamu ve stránkách už vloženou (jakože asi ano), tak musíš celou instalaci phpbb smazat a nahrát na server znovu!
Sql mam nastavenou dobre, instaloval jsem to v 11 vecer, reklamu jsem si hodil bokem (nez jsem napsal tenhle post tak jsem se kouknul na forum). Takze zbyva jedine vysvetleni = wz.cz je nadraka, coz ovsem neni uplne dobra vizitka pro cely webzdarma...