Zatížení serveru [vyřešeno]

Zdravím chtěl jsem se zeptat na kterém serveru mi běží stránka baskett.unas.cz a hlavně jestli se s ním něco závažného děje protože stránky jsou z něj načítány velmi pomalu. Trva to už něco přes dva dny. Děkuji
Mně se načítají docela rychle, i když jsou poněkud rozsypané.
No jde o to, že ne všechny stránky jsou na jednom serveru, jestli víš jak to myslím. U ostatních mých stránek to neregistuju jen u "baskett.unas.cz".
Aha, zkoušel jsem thewolfyk.wz.cz. Na baskett.unas.cz to vypadá spíš na chybu v aplikaci, do které nevidím.

Asi používáš MySQL. Tato databáze je na WZ dost přetížena. Zřejmě proto, že se tady vyskytuje dost šašků, kteří posílají dotazy typu "SELECT * FROM tabulka", případně v podmínkách používají LIKE apod.
JJ používám, ale jak říkám do předvčerejška jelo všechno v mezích, uvidím třeba tam někdo nahodil wordpress a za chvíli ho to přestane bavit... chtěl jsem to jenom zmínit protože i na ostatních stránkách databázi používám a takový problém nemám.
Na spoustu aplikací by v pohodě stačily další databáze, které jsou na serverech WZ, např. gdbm nebo cdb. Co takhle se vydat tímto směrem?
Zajímavý nápad (určitě se mrknu na použití), dle mého ale problém není se zatížením Mysql ale spíše pomalou odezvou serveru protože zpomalení nastává i na stránce kde není žádné spojení na databázi. Chtěl bych se teda zeptat jestli o tom <strong>Thalia</strong> něco neví... díky
Tak jsem se z mailu od podpory dozvěděl co způsobilo všechny ty problémy... byl to DoS útok na server. Takže tohle téma bych označil za uzařené ;)