Zobrazení obrázků na stránkách [vyřešeno]

Dobrý den,
mám problém se svými stránkami http://vaclavpluhar.wz.cz/ . Něchtějí se zobrazovat obrázky a na jakémkoliv jiném FTP serveru ano. Obrázky se klasicky nacitají ze serveru, overil jsem si velikost nazvu i pripony, zkratka vse - nejsem amater. Obávám se, že bude problém na straně wz, nebo v reklamě. Dokonce jsem zkoušel nahrát pouze samostatnou stránku s obrázkem a nezobrazuje se. Pokud nahlédnete do zdrojáku a vyřešíte můj problém, budu velmi rád.
body {
background: #000000 url('../img/floral2.jpg');
background-repeat: repeat;
}

mam slozku img a v ni floral2.jpg, vše malými písmeny. Naprosto tomu nerozumím. Na placeném hostingu se mi to zobrazuje spravne.
Však pozadí funguje. Možná je potřeba dát v prohlížeči Ctrl-F5 pro obnovu stránky.
Ted sem to hodil do IE, a fakt se to zobrazuje, ale proc mi to nejede v Mozzile mi zustane vecnou zahadou, v kodu to neni, zkousel sem ho celej zrusit a nechat jen kod s obrazkem. Vyjedu si zobrazeni v jednotlivejch prohlizecich.
Ve Firefoxu si promaž Vyrovnávací paměť (z nabídky Nástroje - Vymazat nedávnou historii). Znovunačtení stránky ze serveru funguje taky klávesami Ctrl + R.
Chápu, kam míříš, bohužel nepomahá a opravdu nevím v čem je chyba... Pokud nahraju stránky na jiný server, vše funguje jak má... Záhada - pokud máte firefox ve verzi 3.6.10 a obrázek na pozadí se vám v pořádku zobrazuje, dejte vědět.
Psal to Kit už ráno, že to funguje, fungovalo to i tehdy, když jsem psal tu reakci po obědě a funguje to i teď (stále mám stejný Firefox 3.6.10). Pokud se ti to pozadí nenačte ve Firefoxu, možná blokuješ obrázky v prohlížeči nebo nějakým rozšířením Firefoxu, případně špatným nastavením dalšího software.
Prohlídni si Nástroje - Možnosti - Obsah (případně i Výjimky).
Mě se většinou pozadí načte, ale trvá to hodně dlouho, takže třeba je několik sekund pozadí jen černé.
viz http://ds.mysteria.cz/q.png
PS: Povedlo se mi i to, že se načetl jen HTML kód stránky
Díky moc, měl jsem z nějakého neznámého důvodu blokovaný obrázky... To se pak hledá chyba opravdu těžko :-) , omlouvám se za zmatek a děkuju za rady.