nefunkční FTP v TC

Ahoj lidičky mám takový problém. Od WZ.CZ mi dorazily emaily s nevyužéváním nějakých stránek tak jsem na ty stránky koukal a zjistil že tam mám data která bych chtěl dostat zpět do PC dřív než mi to zruší , ale nejde mi se připojit přes Total Commander FTP , na administraci se dostanu na wz.cz ale v Total Commanderu mi to nejde.

Všechno mám vyplněné jako vždy ale ukazuje mi to chybu 530 Login incorrect.
Možnosti - Zkusit // Zadat // Zrušit
Takže zkoušim zadat a zadávám to ještě extra ručně ale pořád stejná chyba a jméno i heslo mám správně když se s tím připojím na WZ.CZ.

Nevíte někdo co s tím ?

Předem díky za odpověď.
Pokud Vám jde pouze o data, pak si zálohu proveďte ve správci souborů a také v phpMyAdminu.
Jak to tak sleduju a sbírám zkušenosti s WZ, tak FTP je asi dost slabé místo.
Čerstvě jsem si založil web a již mám problémy s aktualizací - TC se mi prostě někdy připojí a jindy ne, A když se připojí, tak se při přenosu rozpojí.
To je vlastnost?
<HTML>Jan N. - odblokovala jsem Tvou IP adresu, teď už Ti to půjde.

Pepa - nemyslím. Já mám účet snad sto let a připojení vždy v pořádku (pokud nebyl výpadek samozřejmě). I celý wordpress a podobné RS se mi nahraje na jedno spojení, a že je to spousta malých souborů.</HTML>
Thalia -> Mockrát děkuji připojení pro parbapt.wz.cz i ostatní už funguje jak má super :-)
Zdravím, mám dotaz. Již několik let mám ftp na wz.cz a ted již několik dnů po sobě mě ftp nefunguje jak má. Nebo spíše neauktualizují se mě data na Interne. FTP se tváří jako že je vše OK, program co mě dělá upload na net tak hlasí že upload byl úspěšný, ale na netu data nejsou aktualizovaná. Nevíte kde by mohl být problém?Jedná se mě o stránku http://simir-meteoweb.wz.cz/pocasi.png kde se mě z ničeho nic přestala aktualizovat teplota i přesto, že na pc vše ok i ftp nehlásí error. Díky za odpověď.
Dobrý den, mám zcela stejné problémy, jako Honza (Datum: 23.4. 2015 22:00 ). FTP se tváří jako že je vše OK, ale na stránkách lokopin.wz.cz nedojde k aktualizaci. Nápravu zajistím přes správce souborů, ale i tam musím soubor nejprve smazat, a pak nahrát znovu.
Pokud je to následek posledních změn webzdarma (mnohem hezčí grafika), a časem se to "opraví", je to v poho.
Pokud je třeba něco v ftp přes Total Commander (nebo jinde) upravit, poraďte mi, prosím.
Děkuji.
Martin
Mate spravne nastaveneho hostitele? Jediny spravny je nazev domeny tj napr lokopin.wz.cz
SUPER.
Měl jsem hostitele webzdarma.wz.cz. Dosud ale vše chodilo OK.
To ale nebudu řešit, na hostitele lokopin.wz.cz už je to OK.
Mnohokrát děkuji.
Martin
Tak já nevím, ale mě to stále nefunguje. Něco mám asi špatně nastavené, ale nic jsem neměnil a dosud vše šlapalo OK? Host mám ftp.wz.cz, user mám simir-meteoweb.wz.cz file name mám pocasi.png a aktualizace obrázku png je na stránkách http://simir-meteoweb.wz.cz/pocasi.png
Je to takhle správně nastaveno?Jako když to mám takhle nastavené tak prográmek hlásí že upload proběhl v pořádku, ale na stránkách změna není...?
Honza: není, viz výše. Jediný správný host je ve Tvém případě simir-meteoweb.wz.cz.
Však to jsem taky zkoušel, ale nějak mě to jakoby zamrzlo a nechtělo to dál pracovat po zadání změny host. Ale dnes jsem ještě jednou vyzkoušel a naštěstí už vše jede jak má :-) Taky díky moc :-)
Dobrý den,
mám stejné problémy jak tady popisuje Honza a Lokopin, mám také ftp na wz.cz, několik let vše fungovalo správně a najednou, když nahrávám data na stránky mso.wz.cz, ftp klient se tváří tak, že přenos byl úspěšný, data na internetu ale nejsou aktualizovaná, přesto že přes ftp klient se vš tváří v pořádku. Používám pořád stejné nastavení, které několik let fungovalo, nainstaloval jsem i jiný ftp klient a funguje to úplně stejně - data úspěšně nahrána, ovšem na netu bez aktualizace. Vyřešil jsem to zatím tak, že nahravám data přes správce souborů po přihlášení na webzdarma.cz, bohužel se mi nepodařilo zjistit jak nahrát více souborů najednou, nahrávat 40 fotek jednu po druhé, to není zrovna to pravé ořechové. Je mi jedno jaký klient k nahrávání používám, nedalo by se např. zajistit, aby šlo přes správce na webzdarma.cz nahrát víc souborů najednou ? Pak bych klidně používal tohoto správce, pokud je to problém, potřeboval bych poradit, jak to udělat, aby mi zase fungoval můj ftp klient (WS_FTP - Ipswitch). Děkuji
Jako hostitele mate nastaveno mso.wz.cz ?
Host name : ftp.wz.cz
User ID : mso.wz.cz
host name prosim zadejte mso.wz.cz
Unable to build data connection. Connection refused
Prepnout na pasivni mod?
S pasivním modem to zda se funguje, děkuji
Dobrý den, několik dní stejný problém jako Jan N.
Všechno mám vyplněné několik let stejně, ale po přihlášení v TC to hodí chybu 530 Login incorrect.
Možnosti - Zkusit // Zadat // Zrušit.
host: sdh-havirov-zivotice.wz.cz, uživatel stejný, heslo několik let stejné, vyzkoušeno i v pasivním modu, stále stejný problém.
Zkoušeno i přes jiný program FTP, nefunguje to ani doma ani v práci. Prosím o info v čem by mohl být problém.

Děkuji Petr


pod jakým uživatelem se přihlašujete? na jakého hostitele se přihlašujete (název serveru)?
Podpora FTP je v bordelu každou chvíli a to po dlouhá léta, nejde tu o Total Commander (nebo jiný FTP klient), ale o problém Webzdarma, od tohoto pátku se pomocí FTP opět nedostanu k jedinému účtu (Total Commander, FTPRush, FlashFXP lhostejno). Na webové rozhraní z vysoka se*u. Svoje lhaní nechť si borci z Podpory schovají pro někoho jiného.
IDe: napište prosím 1 konkrétní případ (doménu na WZ, případně čas, IP), ať můžeme zjistit, kde se stala chyba. Pokud zjistíme, že na WZ - opravíme. Pokud u Vás, zjistíme co je třeba opravit.
vše jsem psal v příspěvku, tak znovu:
host: sdh-havirov-zivotice.wz.cz, uživatel stejný tzn. sdh-havirov-zivotice.wz.cz (stejný problém i u sdh.kvalitne.cz )
zkuste si změnit (přeuložit) heslo ve webadministraci.