Pomale nečitanie

Zdravím
Mám taký problém môj web www.Raiper34.borec.cz ide strašne pomaly, dlho trvá dokým sa načíta..... Prečo to tak ide? Budete sa snažiť tento problem wz.cz vyriešiť pretože všetky weby hosotané na wz mi pomaly načítajú...... už uvažujem o zmene serveru :/
Pomalu? Teď se mi načetl relativně rychle -- během dvou vteřin.
Pokud ti rychlost načítání vadí, začni se změnami u sebe. Primárně by stačilo použít rozumný redakční systém a ne wordpress (který v poslední době začíná být podobně nenažraný jako joomla).
Řekl bych, že si poslední dobou uživatelé hodně stěžují na pomalost Wordpressu. Tuším, že si Wordpress plete MySQL s NoSQL. Někde jsem zahlédl, že na vygenerování jedné stránky potřebuje 11 dotazů do databáze. Jestli je to pravda, tak je to humus.
Mám stejný problém, dříve bylo vše v pořádku, ale už nějakou dobu (cca měsíc) se stránky "pft.wz.cz" načítají velmi pomalu. Někdy se nenačte vůbec, někdy třeba polovina rámů a někdy se zase třeba nenačte některý z obrázků. Musím vždy třeba 5x aktualizovat, než se mi načte vše. Nejdřív jsem měl verzi z frontpage a právě to začalo blbnout. Tak jsem napsal novou verzi v poznámkovým bloku, ale blbne to stále. Nemyslím si, že je vina na mé straně, protože dříve ty stránky běžely úplně v pohodě, ale pak aniž bych na nich dělal nějaké změny, začaly takto blbnout. Kde je tedy chyba? Díky za odpověď...
Chyba je primárně na straně serveru. Zdá se totiž býti permanentně přetížen. (Pokud i v takto pozdní hodiny vykazuje časy pro odpověď na vybrané http požadavky téměř 20s, tak to v pořádku není. Navíc mi na jeden pokus vrátil rovnou chybu 500.)

Druhá věc je čistě ve tvé režii. Kvůli načtení obsahu úvodní stránky vytvoříš 5 http požadavků jenom kvůli textu (index.html a všechny soubory v rámcích..). Pokud už tedy budeš web předělávat, rámce vynech (sice potom bude muset každá podstránka např. obsahovat celé menu, ale za těch pár bytů ty ušetřené požadavky na server jistě stojí (zejména ve chvílích, kdy je zatížen podobně jako nyní)). A když už jsem tak naťuknul ty http requesty, zkus přepracovat i menu (například http://pft.wz.cz/clenove.jpg a http://pft.wz.cz/clenove_cool.jpg jako hover efekt lze spojit do jednoho obrázku a zobrazování řídit css styly).

___
Mimochodem, již delší dobu používají některé servery webzdarma zapnuté keep-alive. To je jistě dobrá volba pro málo vytížené servery (kdy se tímto způsobem snižuje počet vytvořených tcp spojení), ale pro služby většího rozsahu ne zrovna ideální možnost (kvůli časovému limitu pro ukončení vláken pro jednotlivá spojení). Je to jistě téma spíš do diskuse než k jednoznačenému rozhodnutí, ale přesto by to možná chtělo získat vyjádření některého z administrátorů. (Můžete zkusit e-mail podpory apod. ;)
mam dve stranky:

pancuchy.wz.cz - niekedy sa nenacit ani za minutu a niekedy vobec,
a to uz nehovorim o rychlosti ftp, ci uz online alebo cez klienta
dobrezdravie.euweb.cz - bez problemov

nechapem to, je wz pretazeny a mam si hodit pancuchy na euweb?
Co nechápeš? Prostě doména wz.cz je na přetíženém serveru a proto jedou pomalu.