Nefunguje FTP

Dobrý den,
mám u Vás velmi starý web xpun.wz.cz a nyní, po dlouhé době, jsem se zkoušel bez úspěchu připojit na FTP. Total Commander hlásí 530 Login incorrect. Přitom server i uživatelské jméno zadávám správně "xpun.wz.cz" a heslo také, dokonce jsem si ho měnil a nechal vygenerovat nové. Napadá mě akorát, že tenkrát (už je to několik let zpátky) byly s FTP problémy a občas se stalo, že uživatel byl jen tak zablokovaný. Doufám, že se problém vyřeší, předem děkuji za pomoc.
<HTML>IP adresa posledního přístupu do administrace blokovaná není. Zkusila jsem poupravit práva a taky zapla reklamní lištu, protože máš obsazeno rozhodně víc než 200 MB. Zkus, jestli to třeba nepomohlo.</HTML>
Děkuji za snahu, ale stále dostávám 530 Login incorrect. IP adresa posledního připojení je školní, nyní jsem doma. Zkoušel jsem různé FTP klienty, aktivní i pasivní přenos. Správce souborů v administraci mi funguje, ale práce v něm je velmi nepohodlná.
Tak sem udej svoji IP adresu (www.mojeip.cz) z počítače, ze kterého se nemůžeš připojit. Jak má Thalia vědět, co odblokovat.
Zatím mi to nefunguje nikde (doma, kolej, škola). Nyní jsem na 147.33.10.154
Take mi nefunguje FTP pres TC. Totozny problem 530 - login incorrect. Testovano z domova i prace. Stejna chyba. Login i heslo spravne.
Existuje nejaka moznost opravy? Chtel bych uploadovat pomerne hodne souboru a po jednom to vazne nedam ...

Diky!
Update: teď jsem 147.33.10.156 (na koleji se mi mění IP) a stále nic, začínám tušit, že to zablokováním IP asi nebude. Teda pokud se neblokují celé rozsahy adres.
A zadáváš skutečně správné heslo nebo údaje? Překlep bývá občas potvora, která není vidět. ;)

Aby to nefungovalo na více IP adresách, je už přece jen zvláštní, a chybu bych možná hledal někde jinde. Mno na kolejích, kde se mění IP adresa(, což se docela divím, že se tak děje, pač já měl pevnou IP adresu), se popravdě může klidně stát, že se zablokuje IP.

Víš co. Zkontroluj pořádně svůj počítač na přítomnost viru a změň heslo, které nikam neukládej. Případně zkus FTP přístup někde jinde než na tvém počítači.