zmizel obsah webových stránek na serveru

Dobrý den,

zmizel obsah webových stránek na serveru, můžu se přes FTP přihlásit, ale nelze nahrát nový obsah, hlášení - přenos se nezdařil, poraďte prosím.

Martin Blum
To je něco podobného, jako jsem cca před hodinou hlásil já - sice něco (ne vše) vidím přes FTP i zdejšího správce, ale v browseru se nenačte nic a taktéž nic nelze nahrát.
Mně zase zmizely úplně všechny soubory, i když jsem nic nemazala. Doufám, že jde jenom o nějakou chybu a brzo bude opět všechno zpět...
Tak samotné soubory nejsou problém, ty se dají vždycky nahrát znovu, jde hlavně o to, aby ta doména zas normálně fungovala.
Mně už to chodí, všechny soubory jsou na svém místě :)
Zřejmě šlo o výpadek. Bohužel stav, který popisujete, je zde normální. Aplikační a datové části jsou zřejmě odděleny, což způsobí, že web i FTP jaksi funguji, ale již nemají komunikaci s datovým diskem - Vám se zobrazí prázdný obsah.

V takovém případě nedějte nic. Jen vyčkávat, až to zase naskočí. Vaše data nikam nezmizela.
nelze nahrát nový obsah, hlášení - přenos se nezdařil.
Aj mne to hlási pri prenose cez FTP, že sa prenos nepodaril, prosto nemôžem nahrať obsah cez FTP a ani v administrácii. Prosto texty aj prílohy neprenesie vôbec a trvá to už týždeň. Neviem prečo sa to deje...
Dlhoročne som bola spokojná so službami webzdarma a je jasné, že roboty aj starostí majú nad hlavu, no ťažkosti pribúdajú a výpadkov je stále viac. Pravdepodobne úmerne k množstvu...
cezmina.wz.sk
Dobrý den,
mnou spravovaný web slavikpacov.unas.cz se z pro mě záhadných příčin v prohlížeči nezobrazuje korektně, ačkoli všechny potřebné soubory jsou na svých místech a ještě v neděli večer (7. 12. 2014) vše fungovalo normálně.
Prosím o radu či sjednání nápravy, předem díky.
Pavel
Dobrý den,
prosím o pomoc, také nám se dnes přestal v prohlížeči zobrazovat obsah našich internetových stránek na adrese www.zbrojnos.unas.cz Když se připojím přes FTP tak tam jsou všechny soubory v pořádku. Ještě před několika dny vše fungovalo. Od Nového roku jsem nájemníkům ohlásil spuštění stránek našeho bytového družstva Zbrojnoš a ono tam nic není !
Tak už mi to funguje, pročetl jsem si zdejší fóra a pomohla mi tato rada:
V reklamním kódu, který Webzdarma vkládá za tag <body> je chyba, neukončený tag <div>. Stačí tedy hned za <body> vložit ve Vašich skriptech </div>.
Také na moje stránky zřejmě vložili nefunkční reklamu a tím se místo první stránky index.html zobrazovala jen úzká horní lišta. Po dopsání </div> se stránka již zobrazuje správně.
Prosím o pomoc. Taky mi nefungují stránky a moc tomu nerozumím, ale podle toho návodu jsem nic nevypátral :-) Poradí mi prosím někdo. http://suvlasu.unas.cz/
Varianty řešení:
1. ukončit regulérně reklamu (</dv>);
2. přejít na spolehlivější freehosting.

Osobně bych se přikláněl k té druhé variantě.
Já tomu prd rozumím, ale zkoušel jsem dát </div> na různá místa, ale pomohlo jen když jsem to dal sem
<!--WZ-REKLAMA-1.0--><!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--><div align="center"></div><table width="496" border="0"
cellspacing="0" cellpadding="0">
ale zase reklama není uprostřed, ale je nalevo. Jinde mi to nefungovalo. Funguje to jen na stránce index.html, ale ostaní nefungují a tam už vůbec nevím kam to vložit, protože tu reklamu tam nevidím.
Nejprve si ujasněte na kterém hostingu doménu máte.

Nevím jak máte nastaveno přesměrování u WZ (metatag, htaccess, ...), ale rozhodně reklamu, kterou dodává do Vašich stránek WZ na jiném (tom lepším) hostingu nenajdete.

Na druhou stanu nutno říci, že nevhodným stylováním porušujete podmínky toho druhého hostingu, kde reklama MUSÍ být čitelná a MUSÍ mít minimálně 80% velikosti použitého písma na stránce (hrozí Vám tak odstavení domény).
S podmínkami jste souhlasil při zakládání domény.
nejdou stránky xf.cz
Stránky jsem měl na WZ, ale pořád nemůžu přijít na to, jak chybu opravit, tak jsem stránky dal jinam. Tam fungují v pohodě. Jestli někdo poradí nebo příjdu na to jak to opravit, tak se sem rád vrátím.
Nevím co máte ve zdrojovém kódu, respektive zda vkládáte reklamu WZ sám.
Pokud ano, pak jsou pouze dvě možnosti:
1. počkat až NĚKDO z WZ opraví jejich chybu v kódu reklamy
2. za vložený kód reklamy dát ukončující </div>

Není to ale 100% protože nevím jak máte postaven kód stránek.


Osobně bych Vám doporučil stránky přesunout na ten bezproblémový hosting, kdy Vám to nyní funguje vše správně.
Nehledě na velmi slušnou podporu uživatelům - nestane se, že by jste na odpověď či nápravu čekal hodiny nebo dny, popř. i týdny či měsíce, tak jako tady na tomto hostingu.

Rozhodnutí je na Vás...
Vložil jsem </div> za tohle <!--WZ-REKLAMA-1.0IK--> a na index.html to funguje, ale u ostatních stránek tam nikde ten kód nemám, třeba na home.html, takže tam nevím kam to mám vložit. Jinak stránky jsem dělal v programu WebSite X5 a už nevím jak jsem vkládal reklamu. V nastavení mám nastaveno Umístění nahoře, Typ proužku WZ vlevo od banneru: modý a Barevná varianta: modrá.
Pokud máte umístění reklamy nahoře, pak bych asi zvolil nejjednodušší variantu - vložit hned za <body> </div>. Minimálně do té doby, než se někdo na WZ rozhodne tak zásadní chybu opravit.

Všechno máte statické stránky, takže úpravu musíte provést ve všech souborech.
Nebo přejít k lepší konkurenci, když už tam obsah máte nahraný také.
Tak už to vypadá, že to začalo fungovat :-)