Správce souborů nefunguje

Dobrý den,
nemohu se připojit do aministrace a ve Správci souborů nahrátvat soubory.
fles.webz.cz
Kdy cca nahrávání půjde? Jsem placená, abych dávala příspěvky včas, bohužel tedy musím oznámit, kdy nahrávání půjde. Děkuji
Dobrý den,
nemohu se připojit do aministrace ve spravci souboru. Co je za problém?
Samozřejmě opět nefunguje. Bože.
Běže už do pi...potřebuju web denně aktualizovat a už to zase víc jak 24 hodin nejed. Kur žebrácké ubohé...
Zajímalo by mě, jestli bude aspoň JEDEN JEDINEJ DEN, kdy správce souborů bude fungovat. Začínám webzdarma NENÁVIDĚT.
Nejhorší na tom všem je, že to je součástí mojí práce. Kdyby mi prostě webzdarma řekl, at jdu do prdele, že to nespraví, tak jdu do prdele. Ale takhle čekam, jak dement, a můj šéf na mě řve, proč jsem to ještě furt nenahrála na web.
Nevím co se děje. Popravdě už jsem zde dlouho neviděl kompetentní lidi, a vlastně i já se tu už jaksi často neobjevuji.

Každopádně. Webový správce je pouze nouzovka pro ty, co se nemohou připojit k FTP. Nikoli primární prostředek, jak nahrávat soubory, a už vůbec přes něj něco editovat.

Za druhé. Hosting zdarma se nehodí pro jakoukoli pracovní činnost. Už kvůli tomu, co se právě děje zde. FreeHosting nezaručuje nic. Tedy uživatel si musí být vědom, že jeho web nemusí chodit na sto procent. Kdo požaduje nonstop provoz, spolehlivost a záleží mu na klientech, tak si holt musí připlatit a pořídit si placený hosting.

Ale k jádru problému. Zkusil jsem svůj účet a administrace, správce souborů i FTP mi funguji bez problému. Takže nemůže jít o globální problém.
Otázkou však je, co myslíte administraci? Jestli administraci účtu, tak ten Vám musí fungovat, když se Vám podařilo se sem přihlásit a zde diskutovat. Pokud ovšem nejde o jiný účet. Pokud jde o jiný účet, na který se nemůžete přihlásit, pak jde buď o chybné heslo nebo o zablokovaný/zrušený účet.