Neustálé problémy s nahráváním souborů

Už jsem to nevydržel, jelikož není snad dne kdyby nebyl nějaký problém, nakonec přeci jen vydržím a vyčkám až se to povede, ale takhle to dál nejde. Jedná o přidávání ve správci souborů, když chci přidat nový soubor přímo z webu webzdarma. Dělám to již několik měsíců, jelikož přes ftp mi to nefunguje vůbec (zřejmě se to týká jen koncovky uživatelů xf.cz). Dnes už asi přes dvě hodiny stále nejde a píše mi to po chvilce načítání známou hlášku:
Nemohu se přopojit k serveru serbachart.xf.cz:21 s uživatelem serbachart.xf.cz

Zkuste to znovu ...
Proto moc prosím o vyřešení problému.
děkuji
PS: vyzkoušeno ve všech prohlížečích, jinak jsem pouhý laik.
Potřeboval jsem nahrát soubor o velikosti 37kb,když máte štěstí a lespon se připojíte o načtení souboru se pokoušíte i celý den.Katastrofa .
Rád bych měl tolik času, abych mohl čekat, než to něco udělá. To není jen o nahrávání souborů. Přihlásit se do administrace, problém, přihlásit se do mysql, problém, udělat v mysql jednoduchý dotaz, problém. ... Stránky frčí, to jo. Ale pak na nich chci něco změnit a problém ... Takže momentálně mám stránky totálně rozjebané ... Je asi čas odejít. Ať si na tu reklamu kliká kdo chce, ale mělo by to být něco za něco - přistoupím na reklamu, budu mít k dispozici bezproblémový hosting. Pak je tady kolonka, že si člověk může zaplatit, ale když vidím, že se nedokáži postarat ani o free hosting, jakou mám mít jistotu, že když si zaplatím, bude to jiné? Tohle je cesta, jak se přichází o klienty ...
Připojuji se k vaši stížnostem ..... a co bude dál?
Také se připojuji. Nejde to ani přes FTP ani přes prohlížeč. Vím, že web je zdarma, ale díky tomuto je naprosto nepoužitelný !

Snad se dočkáme i odpovědi od nějakého admina.