Načetlo se mi něco úplně jiného

Upravoval jsem stránku http://moravsky-kras.webz.cz/Moravsky.kras-sever.html. Po uložení se mi tam načetlo něco úplně jiného, co vůbec s mým webem nesouvisí, s největší pravděpodobností nějaké cizí stránky. Jak se vrátit k původnímu textu?
Nevím, kde je chyba, akorát číst znaky jako jsou ø atd. je hrozný. Nastav hlavičce:
<meta charset="utf-8" />
Já teď nepotřebuji řešit znaky. Já jsem tam měl svoji stránku, kterou jsem editoval a po uložení se mi tam načetl úplně jiný text, který vidím poprvé v životě, pravděpodobně z jiného webu. Pokud mi to správce serveru není schopen uvést do původního stavu, pak nemá cenu, abych dále pokračoval v provozu stránek na webzdarma.cz. Strachovat se, že při každé další editaci mě tam může naskočit něco úplně jiného a původní text se ztratí, to dále nehodlám.
Ty nemáš původní text zálohovaný lokálně? Tak to máš smůlu, původní obsah už neexistuje. Veškeré služby jsou zdarma, takže k zálohování ze strany provozovatele hostingu není opravdu důvod.

Některé starší verze jsou ale dostupné jako cache vyhledávačů a archivu:
- http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eq-CMX_KagYJ:moravsky-kras.webz.cz/Moravsky.kras-sever.html+&cd=3&hl=no&ct=clnk
- http://web.archive.org/web/20141025144951/http://moravsky-kras.webz.cz/Moravsky.kras-sever.html

Nemusel bych vůbec psát, proč se vůbec tvůj soubor uložil jinak, stačilo by odkázat na hledání zde ve fóru. Najdeš to několikrát.. ale protentokrát: problém je v "online editaci"; vždycky to byla víceméně jenom doplňková služba a faktem je, že při ukládání několika souborů najednou někdy nefunguje úplně spolehlivě (důsledek je zřejmý).

Řešením je upravovat web lokálně a na server pouze nahrávat finální web; ne jej přes online editaci ladit.