IP adresa?

Mám u vás doménu III. řádu a k té jsem si zaregistroval i doménu II. řádu. Myslel jsem že tím budu mít i jednoznačnou ip adresu k této doméně. Jak mám získat ip adresu, kterou když napíši do prohlížeče tak mě dostane na mé stránky?
Jestli chceš mít vázanou IP adresu pouze na jednu doménu, pořiď (kup/pronajmi) si vlastní server s veřejnou IPv4 adresou ;)

Naopak to bohužel nefunguje. Takové očekávání ale nejspíš znamená, že nemáš moc ponětí o tom, jak DNS funguje.
No s DNS se teprve seznamuju, každopádně to už tak nějak chápu. Ale mám takový problém, mám ethernetový teploměr od papouch.com a tam se má nastavit adresa kde se nachází index.php, který teploty nějak přes příkazy php zpracovává (v php se nevyznám, vše je již naprogramováno od nich). Když tam nastavím http://dolven.cz/index.php tak si to ten teploměr změní na http://88.86.113.152/index.php. To je ale ip adresa kde beží více webů. Takže nevím jak zjistit nějakou absolutní cestu k tomu mému index.php?
Nijak. Na freehostingu nemůžeš očekávat pronajatou IP zdarma.
To ani na placeným hostingu nelze očekávat vlastní IP adresu. Jedna IP adresa většinou představuje jeden fyzický server. A jeden webserver může obsluhovat více domén. Navíc dnes už je IP adresa verze 4 již nedostatkové zboží. IPv6 by toto řešila, ale zase není ještě natolik rozšířena, aby se dala použít.

K tvému problému. Že teploměr převádí adresu na IP adresu není jeho chyba, ale vlastnost. Jakákoli DNS adresa se vždy převádí na IP adresu a pomoci ni se komunikuje na internetu. DNS a domény nám jen usnadňuji si pamatovat adresy. Aby se vědělo, jaká byla použita jmenná adresa, tak ta se přesouvá do hlavičky pod názvem Host. Webserver tuto informaci získává a podle ni nasměruje na správné místo (adresu/účet).

Takže tvůj problém je ten, že teploměr špatně sestavuje HTTP hlavičku. Chybí v ni pravděpodobně informace o použité doméně (Host: dolven.wz.cz)
Mám připojení na čudlíka od t-mobile, problém je že IP adresa se mi pokaždé dá jiná. A mám problémy s přihlášením, nemůže to souviset. Z jednoho PC se připojím OK ale z toho s připojením od t-mobilu spíše ne, ale není to pravidlo, občas se mi to povede.

Co s tím?