Zablokování webu

Dobrý den,
dne 26.4. jsem na podpora@webzdarma.cz odesílal e-mail s upozorněním na možné porušení zákona na ochranu osobnosti jedním z uživatelů tohoto hostingu. Tento uživatel na svých stránkách bez souhlasu zveřejnil jména, příjmení a přezdívky několika osob a označuje je vulgárními výrazy. Dosud mi nepřišla žádná odpověď a web je stále přístupný, proto to píšu sem do fóra. Pokud by došlo k zaindexování tohoto webu, osoby by byly snadno dohledatelné přes vyhledávače což by jim mohlo způsobit osobní újmu.
Děkuji za odpověď
S takovým obsahem je problém. Obávám se, že pokud se nejedná o veřejně známé osoby, neexistuje jednoduchý právní postup, který by vedl přímo k odstranění požadovaného obsahu. (Výjimku by pak určitě tvořily ještě rasově orientované nadávky, kde by se to dalo brát jako porušení jiné části podmínek.)

Na druhou stranu (pokud se nepletu), kdysi v podmínkách webzdarma.cz byla zmínka i o vulgárním a úrážlivém obsahu (na který by se to při troše snahy jistě napasovat dalo) a požadavek na odstranění by tak nemusel být vynucen zákony ČR, ale přimo podmínkama webzdarma.cz ;)

Nezbývá asi než čekat, až si fórum projde někdo z moderátorů.