Převod na novu doménu druhého řádu..

Dobrý den,
provozuji web pocasiznojmo.webz.cz a před pár dny mi byl Vámi nabídnut přestup na doménu druhé kategorie. Tak jsem zaregistroval doménu pocasiznojmo.cz a zaplatil poplatek za registraci. Nainstaloval jsem certifikát, založil moje ID, zadal obě dvě hesla (jedno přišlo emailem, druhé SMS zprávou) a stále se nic neděje, už jsem opravdu v koncích. Jde mi vlastně o to, aby vše co ted funguje naa webu http://pocasiznojmo.webz.cz/ přešlo na novou registrovanou doménu.
Ted už mi to týden píše, že se čeká na platbu i když platba už je týden připsána.

Díky za pomoc
Jančík Petr
Obávám se, že si to představuješ jak Hurvínek válku.

Co vlastně chceš? Aby web najednou začal fungovat na té nové doméně? Ty jsi majitel nové domény, tak si tam ty stránky SÁM přesuň.

A kdo ti vůbec nabídl ten přestup?
Přestup ni nabídl sám webzdarma, s tím že vše proběhne automaticky, po připsání platby. Klidně si všechno překopčím sám, ale zatím nemám kam, jelikož nová doména prostě nejede i když musela být platba dávno připsána. Jak Hurvínek válku si to nepředstavuju:), jen průběh přestupu nefunguje tak, jak uvádí sám webzdarma, proto jsem se obrátil sem.
Díky za pomoc.
Obávám se, že ses stal obětí podvodu. Pokud vím, tak Webzdarma nic takového nenabízí.

Mohl bys sem uvést celé znění nabídky, které ti údajné webzdarma poslalo?
Tak vypadá to, že vše se nějak ted během posledních hodin rozjelo jak má. Nový web funguje na nové doméně http://www.pocasiznojmo.cz/ takže paráda. Ted spíš řeším další problém a to že teď vlastně jakoby jedou oba dva weby zaráz, což se mi moc nelíbí. Existuje nějaká možnost zneviditelnění pro vyhledávače tech starých stránek a přesměrování ze starých stránek na nové?
Díky za rady
HTTP 302