Nelze se přihlásit přes FTP

Dobrý den, dnes jsem si chtěla zaktualizovat své stránky a nešlo mi přihlášení přes FTP. Poté, co jsem se zkusila přihlásit zde na wz.cz, hlásilo mi to špatné heslo (neměnila jsem je od prázdnin a mám je uloženo). Nechala jsem si tedy poslat heslo nové, přihlásila se přes FTP a začala kopírovat soubory, načež mi to vyhodilo error, že nemám oprávnění a už se mi nepodařilo znova přihlásit.
Nemluvě o tom, že na konci prázdnin se mi pro změnu nedařilo stránky vůbec aktualizovat. Soubory jsem zkopírovala (FTP), v kompu to viděla, avšak na stránkách se nic nezměnilo. A po refreshi v kompu soubory, které jsem předtím pracně uploadovala drahnou dobu (mám zdechlý up), vždy náhle zmizely, jakobych nikdy nic přes FTP nenakopírovala.
Ten problém s heslem už se mi objevil dříve, cca tři roky nazpět u jiných stránek, které jsem zde měla. Jsou stále funkční, ale já se do nich nedostanu a přestože heslo si pamatuji velmi dobře, háže mi to hlášku, že mám špatné heslo. Bohužel jsem kdysi používala jiný e-mail, který mi byl posléze z důvodu neužívání zrušen, takže tyto stránky už "na pravou míru" patrně nikdy neuvedu. Je pravdou, že kvůli těm stránkám už mi pár lidí vyhrožovalo. Je možné, že by to někdo takto "hacknul"? Nebo jde jen o technickou chybku u váš?
Jak je možné, že se mi ve dvou případech ze dvou, u stránek tématicky podobných, takřka identických, nějakým záhadným způsobem samovolně změní heslo?
<HTML>Tohle bych řešila spíš po mailu, s doplněním veškerých detailů. Napíšu ti během dne na mail, který jsi tu uvedla, ano?

Pro případné čtenáře napíšu pár praktických poznámek.
1.) Ta chyba s nahráváním na ftp bude způsobena pravděpodobně tím, že na účtu je již zaplněno přidělené místo.

2.) "Soubory jsem zkopírovala (FTP), v kompu to viděla, avšak na stránkách se nic nezměnilo. A po refreshi v kompu soubory, které jsem předtím pracně uploadovala drahnou dobu (mám zdechlý up), vždy náhle zmizely, jakobych nikdy nic přes FTP nenakopírovala."
Imho ty soubory nezmizely, jen nebyly vidět, občas se mi to taky stane (i na jiném hostingu). Po uploadu souborů je potřeba dát refresh především v prohlížeči, tj. CTRL+F5 (a ftp klienta je potřeba odhlásit a znovu přihlásit). A co se týče doby uploadu, na net není potřeba nahrávat obrázky v plné velikosti, je velice vhodné je zmenšit, aby zůstaly čitelné, ale zabíraly mnohem méně místa - což ulehčí jak upload, tak následné prohlížení.

3.) "Je pravdou, že kvůli těm stránkám už mi pár lidí vyhrožovalo."
Po pravdě se nedivím, když jsou tam uvedena celá jména, data narození... Když totiž odhlédnu od vlastní kauzy, tak mně by se taky nelíbilo, kdyby tyhle údaje o mně někdo někde uváděl bez mého svolení.</HTML>
Mám úplně stejný problém, který se v podstatě opakuje několikrát do roka.
při logování z domu přes ftp mě to nechce přihlásit (chyba 303). přes web to jde a z práce přes ftp (stejný notebook) taky. Mám nového poskytovatele internetu přes wifi. Může tam být problém?