Adresář je prázdný

Dobrý den,
nahrála jsem stránky www.mandarins.wz.cz a po pár hodinách koukám, že se mi vše smazalo.. FTP i webzdarma hlásí prázdný adresář a stránky hlásí nepovolený přístup kvůli chybějícímu indexu. Na FTP se můžu připojit, ale nelze nic nahrát, ani index, hlásí to error. Má někdo stejný problém? Co se děje? Bude to zase OK?
Děkuji moc.
Tak jsem stránky byla nucena znovu nahrát přes FTP z PC. Konečně FTP funguje. Jen mě mrzí, že nevím, co se stalo. Kdo mi ty stránky vymazal. Doufám, že se to už nebude opakovat. Nyní již jsou stránky znovu nahrané a fungují.
Tak znovu to samé, zase kompletně smazané stránky :( Co mám dělat?
Už je to potřetí tento týden, fakt neskutečný, bez ohlášení, prostě spadne celá stránka, nejde se přihlásit na ftp trvá několik hodin, než se to opraví. Já tomu prostě nerozumím, přece nemůžou být ty výpadky až tak časté.
<HTML>Bohuzel muzou. Sorry za problemy za poslednych par dni.
Stranky vam nikto nezmazal, po vyrieseni problemu ich mate naspat na svojom ucte.</HTML>
obdobný problém. Stránky mám jako úložiště dokumentů k nahlédnutí, zejména těch, které se "ztratily" ze spisu. Jenže ony se ty dokumenty ztrácejí i odsud, během včerejška a dneška jsem je nahrávala asi 5x. Mám mizerný upload, zdržuje mě to a na dokumenty umístěné on-line navazují další moje kroky v občanskoprávních i trestněprávních řízeních. Kdy bude problém vyřešen?
K nahrávání používej FTP klienta, vyřeší to většinu problémů.