Ztracená data

Zdravím,
ještě před chvílí jsem upravoval stránky, nc-cz.webz.cz. Posílám data přes Filezillu. Najednou jsem opouštěl adresář a napsalo se <Prázdný výpis složky>.
To samozřejmě naznačuje, že data na serveru nejsou. Dostal jsem se až na adresář / a to stejné. Všechna data ze serveru zmizela.
Admin.wz.cz též hlásá, že Adresář je prázdný, takže mi nezbývá, než jen čekat, jestli to není dočasný přesun/pád, nebo chyba.

Data jsem nezálohoval, protože jsem zrovna začal, ale už jsem měl docela dost na sobě závislých souborů a všechno jsem ručně napsal a na zálohu bych myslel asi až zítra.

Pokud to zmizelo nenávratně, můžu začít znovu.

Děkuju za informace.
Zat.
Souhlasím, před ještě asi deseti minutami jsem obnovoval stránky, nyní chyba 403, prázdný adresář a nejde nic nakopírovat. Řekl bych, že spadlo ftp.
Jé, děkuju, á myslel, že jsem v tom sám. Doufejme, že to admini spraví. :)
To doufejme, zrovna jsem web rozběhnul, udělal na něj všude reklamu a teď tohle..Nic příjemného :)
Tak, tak. Počkáme do zítra, chvilku to asi potrvá. :)
Takovéhle výpadky jsou docela hrozná věc.
Chyba 403.html - nejde mi ani jeden web - kompletně to spadlo a pokud jim někdo nezavolá bude to až do zítřka - telefon na ně je...
Mně jeden web jeden, zbylé hlásí stejnou chybu. :D
Tak už se mi nedaří vůbec přihlásit ani na ftp. A už je to spadné dlouho, to se mi vážně vůbec nelíbí :-/
Zpravidla se nic neztratí. Vyčkejte. Je dobré si udržovat originály u sebe.
Web stale nefunkcny, len pevne verím, že to všetko obnovia. Určite ich tam bombardujú. Alebo zabudli zaplatiť za webhosting, ci za webhousing, prípadne im odišiel úplne server. Alebo sa rozhodli, že už tu free nič nebude. Len nam akosi zabudli dat o tom echo ... Halo.... Halo..... obnovi mi niekto obsah vcelar.wz.cz? Dakujem.
S tím echem u webzdarma to bylo vždycky zlé. Na obdobných konkurenčních freehostinzích píšou všude o všech menších výpadcích tady... je poslední novinka z 05.04.2012. Výpadky tu nikdo neohlásí a asi doufá, že to "prostě nějak dopadne...".

Smutné taky je, že doposud žádná změna.

13 hodin je/jsou server(y) dole.
Takže už to valí!
dnes jsem nahral stanky teda pokusel se a tohle mi napsalo Chyba 404 - soubor nebyl nalezen jak je to mozne! pri nahravani se zadna chyba neukazala nehomu prejmewnovat vubec nic a ani smazat ze bych to nahral znovu proc ? CHCI OKAMZITE VYSVETLENI!§
Jediné okamžité vysvětlení je, že jsi blb a neumíš nahrávat soubory. Podle mne tam ten soubor bude, ale chybně se na něj odkazuješ a server ho pod jiným názvem nemůže najít.

A nekřič nám tady nebo si fakt budu myslet, že jsi blb.