Nefunkční doména h*.wz.cz [opraveno]

Nefunguje mi přístup na web stránky jak z prohlížeče, tak přes FTP:
http://hansinteractive.wz.cz
Zkoušel jsem jiné cizí domény na webzdarma a fungují, prosím administrátory o nápravu, předem díky.
Ještě jsem zapoměl dopsat moji IP adresu: 87.249.148.73
<HTML>I když server podle statistik vypadá ok, tak to vypadá na nějaký problém s doménami h*.wz.cz na nike. Adminovi jsem napsala.</HTML>
Dobrý den, též hlasím, že nelze zobrazit stránku hlubyne.wz.cz. Nefunguje přístup na web jak z prohlížeče tak přes FTP. Prosím administrátory o opravení. Předem děkuji.
Taky mi nefungují stránky http://hasiciverovice.wz.cz. Nefunguje mi přístup na web stránky jak z prohlížeče, tak přes FTP:
http://hasiciverovice.wz.cz.
Zkoušel jsem jiné cizí domény a stejný problém je na http://hasicibordovice.wz.cz.
Prosím administrátory o odstranění vzniklé chyby, předem děkuji.
stejný problém hasicibabice.wz.cz
Zdravím. Taktéž se nedostanu na svůj web. www.h-quartet.wz.cz
Napíše mi to

Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.

moje ip 90.183.115.32
taky u me nefunkcni domena na H....
haz.wz.cz stále nefunguje ... je možné se však už přes ftp i interní webftp nalogovat, ale žádný soubor není vidět a při pokusu o zápis to hlásí i/o error.
Moje ip je 212.80.67.130
totéž hazena-nj.wz.cz .. přijde mi, že se to děje pořád...
www.hasicihorka.wz.cz
mě také nefunguje www.hubaceka.wz.cz
Je tu vůbec ještě nějaký admin? Jestli rovnou nemám pořídit nový hosting. Akorát je mi líto domény, protože je celkem známá. :(
No je to nějaký mrtvý. Hlavně že tam musíš mít jejich reklamu, ne? Kdyby to vypadlo na den tak to ještě pochopim, ale tohle nefunguje už třetím dnem.
Kdyby ses podíval o pár příspěvků výše, tak bys možná našel příspěvek, který napsala Thalia. Myslím si, že není nutné každé 2 hodiny psát "ještě to není, řešíme to".

Hostingy zdarma jsou vhodné na zkušební projekty, u kterých moc nezáleží, zda jedou nebo ne. Pokud je tvůj projekt zavedený, možná je vhodné podívat se po nějakém komerčním hostingu.
Kdyby jsi sledoval datumy tak by jsi věděl, že k výpadku došlo 7.7., Thalia psala 8.7.a já 9.7.
Připadá ti to každé dvě hodiny? pokud ano tak se vrať do školy.
Co se týče hostingu tak můj názor je ten že pokud na to nemají technické zázemí tak ať to neposkytují. Já mám s poskytovatelem smlouvu že to poběží a já jim za to zobrazím reklamu na svých stránkách. Myslím že na hostingu zdarma je většina neziskového sektoru, neboť ne všichni mají na placený prostor.
Čmelda: Od chvíle, kdy psala Thalia, přišlo 11 příspěvků, že to nejede. Kdyby odpovídala na každý z nich, bylo by to v průměru zhruba každé 2 hodiny. Vrať se do školy.

Přečti si ještě jednou podmínky hostingu a neargumentuj s něčím, co tam není.
Jsem ráda, že mě napadlo se podívat do diskuze .... už jsem si myslela, že je chyba na straně mého pomalého pc. :)
Doufám, že to bude brzy v pořádku ....
to je zajímavý, mě zase nefungujou stránky falling-skies.kvalitne.cz a to každý ráno, nemůžu se dostat do administrace ani na web. Pravidelně každý ráno.
honza0118: falling-skies.kvalitne.cz má evidentně jinou adresu než h*.wz.cz. Netapetuj nám tady fórum stejným dotazem na více místech. Zbytek viz:

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=66132&t=66132
<HTML>Admin dělal na tom, aby to zase jelo a pokud možno bez ztráty dat. Byl to trošku větší problém než jindy, tak to trvalo o něco déle. Já byla na víkend mimo počítač, ale stejně při výpadku nereaguju na každý příspěvek, že to řešíme. Na to opravdu čas nemám. Teď už je to zase v pořádku, tak snad bude hodně dlouhou chvíli klid. Ve spojení s výpadky na serveru mars to byl náročnější týden.</HTML>
Můj web 3dvizualizace.kvalitne.cz a 3dgrafik.kvalitne.cz stále neběží. Jak je to možné, když už je vše v pořádku?
<HTML>No na nike je vše v pořádku, ale na marsu ne. A tam jsou právě tvoje weby. Musíš počkat, až to admin spraví. A příště založ nové téma, vždyť tvůj web ani nezačíná na písmeno h!</HTML>
Poskytovatel se zavazuje, že:

všechna uživatelem poskytnutá data budou považována za důvěrná a nebudou poskytnuta třetí straně
učiní všechny dostupné kroky, aby byla služba poskytována bez přerušení a o plánovaných výpadcích (např. z důvodu údržby systému) bude informovat předem

Ještě si myslíš že to v podmínkách není?
Nevím jak ty ale já provozuji web zcela zadarmo, nemám příjem od nikoho a myslím že mám celkem dost návštěvníků, a ty jsou rádi když web funguje. Mimo jiné je web používán i pro přenos výstrah a varování pro obyvatelstvo, takže se spoléhám na funkčnost systému. Provozovatel má z mých zobrazení peníze za reklamu a za to já žádám funkčnost webu na což mám podle podmínek právo, tak mi tady neříkej něco co není pravda.
Jinak adminovi děkuji za znovuzprovoznění serveru.
Když už jsme u těch pravidel:

"7. Za případnou finanční či jinou újmu způsobenou ať už funkčností či nefunkčností služby nenese poskytovatel žádnou zodpovědnost."

Myslím si, že je v zájmu nás všech i poskytovatele, aby webhosting šlapal jak má. Pokud něco nejede, poskytovatel z toho nemá žádný užitek, jenom škodu.

Pokud používáš web na WZ i pro přenos výstrah a varování pro obyvatelstvo, je to z tvé strany nezodpovědnost. Tedy v případě, že by to byl jediný informační kanál.