problém

Dobrý den, máme u vás stránky www.mlst.wz.cz a zjistil jsem problém.
Pod lištou je napsaná volná kapacita stránek např:
817 566 k z 25 599 544 k volných
Včera jsem si všiml, že se mi kapacita samovolně snižuje, včera odpoledne bylo 870 000 k, dnes ráno 830 000 k a nyní 817 566 k volných. Přitom si pamatuji, že na jaře to bylo 11 000 000 k
Chtěl bych se zeptat, proč se to snižuje, i když nejsem připojený a nevkládám nic do stránek, mám totiž obavu, až to bude na nule, tak již nebudu moci pracovat se stránkami. Děkuji za odpověď.
Pokud správně chápu, tak se snižuje volná kapacita. Což v překladu znamená, že se tam neustále něco přidává.

Nemáte na stránkách nějaké fórum, knihu návštěv nebo prostě nějaký formulář, kam může vkládat návštěvník? Pokud ano, tak zkontroluji, zda se tam něco nedobrovolně proti Vaši vůli nepřidává. Pokud ano, tak je potřeba provést opatření, aby se to nestávalo znovu.

Pokud to není tím, tak doporučuji monitorovat obsah všech souborů a složek. A zjišťovat, zda se něco nemění - především velikost souboru nebo zda se tam nepřidávají nějaké soubory.

Pro jistotu si změňte heslo k FTP (přístupu na účet).
Mimoto ty čísla mi připadají jakési divné. Kde přesně ty čísla vidíte?
Když otevřu Commander, tak na horní části lišty je napsáno:
Soubory, označení, příkazy ..... atd ..... pod tím jsou ikony
znovu načtení zdroje, strom, stručné, detaily .... atd ..... a pod tím mám kapacitu, v současnosti tam je: "815 600 k z 25 599 544 k volných"
Forum, knihu návštěv ani jiný formulář, kam by mohl návštěvník vkládat na stránkách nemáme. Jsem jediný, kdo může naše stránky aktualizovat a upravovat. J.
A nepletete si to se svým diskem? Která má mimochodem kapacitu 25 GB. Což je absolutně blbost, protože maximum na WZ je 500 MB pro uživatele.

Total Commander nepoužívám, ale pro jistotu jsem si ho stáhl a použil.
Vámi popisovaný stav v případě FTP není nikde vidět. Pro FTP je tam, kde se uvádí informace o velikosti, pouze FTP adresa ftp://. Informace o velikosti místa je pouze v sousedním panelu, ale ta patří místnímu disku.

Skutečnou velikost Vašich stránek na webu zjistíte pouze z logu. viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?9
Omlouvám se a děkuji. Máte pravdu, nejsem zrovna expert přes počítače, takže jsem Vás zbytečně obtěžoval. Omlouvám se.