Nefunkční web

Stránky www.dovolenatrebon.wz.cz si chodí, jak se jim zachce. Ráno fungují, dopoledne zase ne, pak dvě hodony OK provoz, pak opět nechodí. V čem je problém..?
Vypadá to, že je nemocný server Nike. FTP jede, ale web ne.
A já s tím něco můžu udělat..? Nejsem v tomhle zrovna sběhlý, takže jsem vděčný za každou radu.
Nic, čekat! Protože jsou stránky napsané v místním "Blogu" možná probíhají nějaké úpravy. Možná také probíhá něco jako servisní činnost, každou chvíli, nějakou chvíli, nejede nějaký server.
Blogem to není. Mám na Nike běžný web a ten mi také nejede. Nezbývá než čekat, až to admini spraví.
Včera (20.7.) jsme založili blog kostelecka.unas.cz. Odpoledne jel, ale dnes od rana nejede. Přitom e-mail funguje, ale do adminu blogu se nelze dostat. Nevíte někdo, v čem je problém?
kostelecka.unas.cz mi jede.

Vypadá to, že během psané mého příspěvku se rozběhl i server Nike a běží už i dovolenatrebon.wz.cz, který je na serveru Unn.
Nám kostelecka.unas.cz stále nejede.
Čtu tady: "Kostelecká je místo pro život, ne pro auta!", takže jede. Pokud nejede nějaká jiná část webu, tak už to není chybou serveru.
Teď to jede na mobilu, ale ne na stolnim počítači, jiné stránky fungují, např. včetně http://ekobrikety.vyrobce.cz/, nevidíme ale dovolenatrebon.wz.cz ...
Můžu se zeptat, v jakém prohlížeči (včetně verze) vidíte kostelecka.unas.cz?
Na testování dostupnosti používám Lynx 2.8, abych se vyhnul cache. Teď mi říká, že kostelecka.unas.cz opět nejede. Nejede dovolenatrebon.wz.cz ani jiný můj web na Nike.
<HTML>kostelecka.unas.cz mi taky jede, mám Operu 11.11.

dovolenatrebon.wz.cz - tvůj mail na podporu jsem poslala správci blogu. Když je problém se stránkami využívajícími blog, je vhodné psát ve fóru spíše do sekce Blog, tak si toho správce spíše všimne (už tam ale znova nepiš).</HTML>
Teď už to jede snad všude...
A už to zase nejede, ani na mobilu. To je tedy opravdu Kocourkov.
Čemu se divíš? Jsi na free hostingu, bez garancí. Hostuje tu kdekdo, nacpe si sem co nejpomalejší redakční systém, aby to co nejví brzdil a do něj ještě strčí diskusi, která kvůli každému řádku volá jeden SELECT. Když se jich tady sejde pár stovek či tisíců, tak to server nemůže ustát.
To Thalia: kostelecka.unas.cz opět nejede, ani na PC ani na mobilu. Má vůbec smysl zde zůstávat? Vyzkoušeno Opera 11.50, Safari, Firefox, IE... Nelze se dostat ani do administrace blogu. Jsou to už 2 dny. kdy stránky z 90% nejedou...
Teď to jede :-)
Teď zas ne.
Sdruzeni Kostelecka: už zase jede
Zase ne :-)
Zase jo :-(
Zvláštní, vždycky to jede, když nejsem u počítače. Teď zase ne.
Nechceš si zřídit nějakou monitorovací službu? Když už to tak poctivě sleduješ...
To by nebyl špatný nápad. Jeden solidní monitoring přestal svoji službu nabízet zdarma, tak by se hodil někdo další :)