Neskutečně pomalé načítání home page (index.htm) i více než 20s

Zdravím, na mojí doméně http://www.osobnikouc.zaridi.to se nějak zpomalilo načítání stránek. Je zajímavé, že to je pouze u home page tedy u souboru http://www.osobnikouc.zaridi.to/index.htm. U ostatních stránek to nedělá. Průvodním jevem je nenačtení reklamního proužku nahoře což vlastně brzdí hrozně moc načtení celé stránky.

Taky jsem si všiml, že z podivných důvodů se provádí cca. zhruba každých 2s refresh mých stránek ikdyž vůbec refresh nemám ve skriptu. Má to nějakou souvislost z výše uvedeným problémem ?
a ještě jsem si všiml, že celé stránky webzdarma.cz se nějak moc pomalu načítají. Můžete to prosím nějak vyřešit ? Díky M.
<HTML>Taky se mi wz.cz načítalo včera pomaličku, ale teď se mi to zdá už ok. Koukala jsem na tvé stránky, taky se mi načítaly rychle, včetně indexu. U toho jediné co trvalo, bylo to vlezlé rádio. Doporučuju nastavit, aby defaultně bylo vypnuté a zapnul si je případně sám uživatel. Já třeba z těch stránek rychle utekla, nemám ráda, když mi začne hrát něco, o co nestojím. Nebo kdyby aspoň pomohlo, že ho na indexu vypnu a ono pak už hrát nebude. Ale bohužel na každé stránce se načte znovu a začne znovu hrát.
<style>form {display:none;}</style></HTML>
Také jsem si toho všiml u svých stránek. Mohla za to nedostupnost reklamy - ve stavovém řádku prohlížeče bylo vidět, na čem to visí.

Textový browser mi jel normálně, se samotným WZ to tedy nemělo nic společného.
U všech stránek, které hostuji na WZ používám phpRS redakčního systému. V poslední době se stránky pro běžnou práci nedají téměř použít, jejich načítání je něco šíleného.
Reklamu mám na všech svých stránkách v bloku (šabloně) tak aby to nenarušovalo celkový vzhled jen u index.*.

Bohužel ta rychlost se nezmění ani v administračním menu, které je bez reklam.

Budete s tím něco rozumného dělat?
Vzhledem k tomu, že nelze svoje články editovat, tak dodávám...

IMHO problém se spíše jeví ne v reklamě, ale v dotazech do databází.... Stránky, které nepoužívají SQL jedou docela svižně..... ale ty co mají SQL to je fakt hrůza........ nechci měnit hosting.....
kksmirice: Tvůj příspěvek se netýká tohoto tématu. V ten den se pomalu načítaly i statické stránky, tedy nezávisle na na MySQL. Bylo to způsobeno nedostupností poskytovatele reklamy. Uvedený problém je v tuto chvíli vyřešen.

Pomalost MySQL je na WZ způsobena soustavným přetížením od nejrůznějších líných a databázi přetěžujících redakčních systémů, např. právě phpRS. Ještě horší bývají diskusní fóra, některá posílají 1 dotaz do databáze kvůli každému příspěvku ve vlákně.

Doporučuji použít jinou databázi, např. SQLite, která na WZ běhá velmi svižně.
PHPRS běhalo na webzdarma do doby než byly spuštěny vlastní RS perfektně! PHPRS mi běhá na různých serverech, ale jen na webzdarma to neběhá. Nainstalované základní PHPRS jen se stránkovými aliasy také nenačítá. Stránky na php fusion se také pomalu načítají! Bohužel to je fakt.
bd3277.xf.cz: Když se podíváš pořádně na nadpis vlákna, tak tam uvidíš "... pomalé načítání home page (index.htm) ..." Důležité je to "index.htm". V ten den se pomalu načítaly i statické stránky kvůli nefunkční reklamě. S databází na WZ to nemělo nic společného.